Gamadecor participă cu noi colecții la International Show

Fabricat în Europa, utilizând procese de înaltă calitate

Bucătăriile Gamadecor PORCELANOSA sunt fabricate integral în Europa, în conformitate cu controalele minuțioase ale calității, implementând procese de o calitate ridicată. Piesele de mobilier destinate depozitării sunt realizate de brand-uri europene de top și se regăsesc în toată gama de produse.


La ultima ediție a Showului International, Gamdecor a prezentat o gamă largă de produse inovative, de asemenea, și o nouă aplicație care permite vizitatorilor să înregistreze produsele care le-au plăcut la târg, printr-un sistem tehnologic avansat, dezvoltat în colaborare cu ISA.
Pe lângă noile modele de design, bucătăriile Gamadecor prezintă finisaje inovatoare, precum Cool, Graffiti, Sticlă, Curcuma, Curry, Orégano, Safran și lună Nogal, perfecte pentru impregnarea unei note decorative în bucătărie, făcându-le chiar și mai distinctive și speciale.

În ceea ce privește piesele de mobilier pentru baie, la cel de-al 27-lea Târg Internațional, vor fi prezentate patru unități de baie, fiecare dintre ele având caracteristici f diferite.

Prima baie, numită Side, este o amenajare  formată dintr-o unitate asimetrică, cu un sertar lateral, care se evidențiază prin simplitate și eleganță. Unitatea poate fi realizată la comandă pentru a încăpea perfect în orice spațiu. În plus, pentru a evidenția procesele de amenajare, aceasta este disponibilă într-o varietate  de finisaje (lac, lemn sii alte finisaje laminate).

Următoarea baie prezentată este Fase. Aceasta are un design simplu, dar distinct, cu sertare poziționate pe lateral, datorită spațiului din față care îi conferă un puternic aspect inovator. Multiplele compartimente din sertarul principal sunt perfecte pentru a menține baia curată și bine organizată.

Al treilea model de baie este Radio, fabricat din lemn laminat cu un front dintr-o membrană presată, care conferă marginilor un aspect neobișnuit de curbat. Acesta se remarcă prin contopirea dintre simplitate și design deosebit, asigurând în același timp standardul de înaltă calitate, sinonim pentru Gama Décor.


Ultima unitate, Gap, este denumită după spațiul ocupat în mod obișnuit de sertare. Cu cadrul său din oțel înalt de 40 cm și plasă metalică extinsă cu o textură 3D, aduce băii un șarm aparte, industrial, minimalist și elegant.

În completarea ofertei de produse pentru baie, la standul cu piese de mobilier destinate zonei de living poate fi găsită o gamă largă de piese de mobilier modulare. Dintre toate acestea se poate distinge noua colecție Nap, formată din canapele de cea mai înaltă calitate cu un design surprinzător.

În ceea ce privește piesele de mobilier pentru bucătărie și anul acestea bucătăriile tip open space rămân prima opțiune în rândul designerilor de interior.


Bucătăriile tip open space, spații pentru celebrarea vieții cotidiene

Cu timpul, stilul ales pentru diferitele spații din casele noastre se schimbă. Bucătăriile reprezintă un bun exemplu în acest sens, unde tendințele au evoluat către bucătării deschise, care integrează zonele de luat masa și cea de living propriu-zis. Într-adevăr, bucătăriile de astăzi sunt în esență spații profund sociale, concepute pentru momente de relaxare alături de prieteni și familie.


Pe lângă acest aspect social, bucătăriile cu plan deschis au multe alte caracteristici care le transformă în alegerea perfectă atunci când vine vorba de proiectarea unei locuințe. Unul dintre avantaje este cantitatea mare de lumină. Eliminând pereții și contopind mai multe spații, lumina naturală se va răspândi în întregul spațiu, creând zone mult mai luminoase.

Consideratiile practice si estetice sunt în mod normal o prioritate pentru acest tip de bucatarie. Platformele extinse, de tip bar, sunt ideale pentru a vă bucura de micul dejun, de servirea unor mese frugale sau pentru incorporarea aparatelor electrice astfel încât să nu fie vizibilie și să creeze un efect atractiv.

Pe scurt, pe lângă toate beneficiile descrise mai sus, bucătăriile cu plan deschis valorifică cu adevărat spațiul, deoarece prin integrarea bucătăriei și a livingului într-o singură încăpere, rezultatul este întotdeauna un cadru larg, luminos și primitor.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.