Guest Post – Brikston – succesul este un efort comun

Misiunea noastra, a companiei Brikston, este aceea de a inspira prin tot ceea ce intreprindem. De aceea, produsele noastre trebuie sa raspunda unor standarde inalte de calitate, iar inovatia este o cerinta definitorie in cadrul business-ului iesean. Am pornit de la caramida, un produs versatil, folosit pentru structuri de rezistenta, pentru ziduri interioare, pentru decorarea unor suprafete interioare sau exterioare, in pavaj si chiar in constructii de arta moderna.

brikston-klinker-11

Obiectivul nostru a fost acela de a  identifica dorintele consumatorilor si de a realiza produse care sa le satisfaca nevoile. In acest mod am reusit sa ne plasam in topul jucatorilor din Romania, pe piata de profil, cu cel mai variat portofoliu de materiale de constructie si produse pentru amenajari interioare si fatade. Acum puteti gasi la Brikston solutii pentru acoperis, pentru pivnite, garduri, gratare sau pentru canale de ventilatie.

Este in firea noastra sa ne autodepasim si sa incercam sa surprindem prin varietate, calitate si servicii fara cusur. De aceea ne-am gandit la ce solutii am putea aduce in casele romanilor, pentru a le face viata mai usoara. Asa ca anul acesta am lansat buiandrugii prefabricati Leier MDA si cosurile de fum Leier LSK si Smart. Atat rezistenta unui perete, cat si siguranta evacuarii gazelor de fum sunt doua criterii importante in proiectarea si constructia unei case. Din acest motiv am pus la dispozitia consumatorilor aceste produse profesionale, care si-au dovedit calitatea si rezistenta de-a lungul timpului.

De asemenea, in 2016, nu am lansat doar produse, ci am consolidat si legaturile frumoase, cu partenerii nostri de incredere. Asa se face ca si anul acesta am sustinut evenimente dragi din domeniul amenajarilor si designului de interior. Unul dintre preferatele noastre este cel organizat de compania Delta Studio, cu ocazia lansarii albumului Lifestyle DESIGN Interior.

revista-delta-studio-brikston

Prietenii nostri au adunat o colectie de amenajari remarcabile si o multime de sfaturi pretioase de la arhitecti si designeri de interior, care vor ajuta persoanele aflate la inceput de drum sa-si amenajeze caminul mult visat. Si pentru ca orice spatiu prinde viata atunci cand o amenajezi cu caramida aparenta si placaj ceramic, in cadrul revistei veti putea descoperi cum puteti amenaja un birou sau o biblioteca cu produsele ceramice Brikston klinker.

Stim ca puterea exemplului este cea mai graitoare, astfel incat v-am pregatit o galerie cu o selectie de fotografii, care surprind amenajarea cu produse faurite din argila arsa si pasiune pentru rafinament.birou-amenajat-caramida-aparenta-brikston-klinker

Daca sunteti interesati sa aflati cum puteti crea in locuinta sau compania voastra jocuri de texturi si culori din caramida aparenta sau placaj ceramic sau cum se asorteaza caramida cu elementele naturale, noul numar al albumului este un must have!

Noi va uram spor la treaba si un an nou cu planuri duse la bun sfarsit!

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.