Ingrediente Secrete in Bucatarie pentru un Craciun de Poveste

Se apropie cea mai asteptata perioada din an – sarbatorile de iarna si Craciunul, cand cei mici si cei mari se bucura deopotriva. Unul dintre motivele pentru care iubim Craciunul este faptul ca ne aduce alaturi de cei dragi si ne face sa simtim din plin magia copilariei.

Pentru cei mari, insa, sarbatorile vin si cu liste „de bifat”. Daca astepti invitati, stii ca una dintre momentele cele mai importante va fi… masa de Craciun. Iti alegi din timp retete care sa surprinda, traditionale dar si moderne, sanatoase dar si gustoase, iar apoi vine ziua in care trebuie sa le pregatesti.  Ai toate ingredientele, stii pasii, pe unele le-ai mai facut deja, asculti colinde si, poate, ii implici si pe cei mici. Si, dintr-odata, bucataria incepe sa nu mai arate ca in emisiunile de gatit, ci mai mult ca un… camp de lupta. Aici intervin ingredientele secrete din bucatarie: electrocasnice premium, cu functii inovatoare, care sa iti usureze lucrul si sa iti salveze ziua, precum cele de la Grundig.  Produsele Grundig  ne-au cucerit nu doar prin tehnologiile de ultima generatie, ci si prin designul pe cat de simplu, pe atat de elegant, ce nu se demodeaza niciodata. Acest design este potrivit in orice stil de amenajare a locuintei, completand cu succes atat un mobilier de bucatarie contemporan, cat si unul traditional.

De la cuptoare care prepara simultan doua feluri de mancare, economisindu-ti astfel timpul si energia, la hote silentioase care iti permit nu doar sa gatesti relaxat, ci sa te si bucuri de muzica ta preferata, sa porti o conversatie cu prietenii aflati in vizita, sau chiar cu cei mici. Atunci cand vine vorba de gatit, nu doar ingredientele sunt cele care conteaza, ci si tehnologia electrocasnicelor din locuinta ta.

Iata trei produse Grundig care ne-au atras atentia si care cu siguranta ne vor simplifica ziua dinaintea Marii Cine de Craciun.

  1. Cuptorul incorporabil Divide & Cook GEZST 47000 B, volum 80 L

Acest cuptor iti permite sa prepari simultan doua feluri diferite de mancare, fiecare cu temperatura si durata distincte, cu o diferenta de temperatura de pana la 80 grade C intre cele doua compartimente. Astfel, economisesti pana la 40% din timpul si energia folosite.

Cu acest cuptor Grundig, cina pregatita va fi una mai bogata in optiuni si arome. Iar ceea ce ne-a placut si mai mult la acest produs este functia Chef Assist, care iti ofera un set de retete delicioase predefinite, precum si instructiuni de preparare. Trebuie doar sa le urmezi, sa pui mancarea in cuptor si sa apesi butonul de start – cuptorul selecteaza in mod automat temperatura, timpul si functia de gatire potrivite.

  1. Plita incorporabila FlexiCook GIEI 635880 X

Este o plita cu opt zone de inductie, ce pot fi folosite independent sau unitar, oferind un plus de flexibilitate. Plita detecteaza diametrul oalelor sau tigailor si ajusteaza zonele de gatit. Este prevazuta cu functie de control cu atingere rotativa, ce faciliteaza selectarea unuia dintre cele 18 niveluri de gatire.

In plus, functia Booster a plitei iti permite sa incepi procesul de gatire la capacitatea maxima de incalzire, iar apoi sa revii la nivelul setat initial. Iar cu functiile Timer si Buzzer, poti seta un timp de gatire diferit pentru fiecare zona.

  1. Hota incorporabila cu tehnologie EcoSilent GDK 5775 BXB

Exista oare vreo persoana careia sa ii placa sa fie bruiata de motorul hotei in timp ce gateste? Noi credem ca nu.

Din fericire, noile tehnologii Grundig fac ca sunetul hotei sa fie insesizabil. Acest model este atat de silentios, incat s-ar putea sa uiti ca hota este pusa in functiune. Acest lucru se datoreaza tehnologiei EcoSilent si motorului EcoInverter. In plus, ne place si designul sau contemporan, afisajul touch control, iluminarea LED si consumul scazut.

Cu astfel de ajutoare la indemana, masa de Craciun se anunta spectaculoasa!

Mai multe informatii despre produsele si pachetul de servicii premium aici.

 

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.