Inspiratie si creativitate in placarile ceramice

Inserția motivelor decorative în amenajările interioare este din ce în ce mai întâlnită, iar nouă cum ne place să fim în permanență la curent cu noile alternative, vă prezentăm noi colecții de placări – colecții gândite în detaliu, ingenioase prin rafinamentul dedicat texturilor și reliefurilor.

I-am urmărit și într-un articol anterior, și nu au încetat să ne uimească.

Ceramice cu esență

În loc de a prioritiza productivitatea și standardizarea precum alte firme, cei de la Natucer au ales să se concetreze pe o filozofie diferită în favoarea exclusivității și experimentării ceramicii. O abordare în care creativitatea întâlnește cea mai avansată inovație tehnologică pentru a crea un produs ceramic special punctând în fiecare detaliu valoarea esenței.

Studiul de forme, dimensiuni și o sensibilitate deosebită pentru detalii, transformă fiecare placă ceramică într-o piesă unică și diferită.

1

Love for details by Natucer

INSPIRATIE = CREAȚIE

SPECIALIȘTI ÎN VOLUME și AVANTGARDA TEXTURILOR

Catalogo  Creation (Provenzal Panal VivaCaprice CementiMattone Duna Convex)-3

Noile tendințe arată posibilitățile estetice pe care le au plăcile ceramice pentru placarea pereților în vederea creării de jocuri de proporții și reliefuri.

O placare a peretelui cu plăci reliefate este un exemplu al modului în care volumul devine un element decisiv care provoacă senzații.

Efectele vizuale, și chiar tactile, transformă liniaritatea în mișcare. Jocul dintre profunzimi diferite face până și cea mai convențională atmosferă să devină spectaculoasă.

Iată cât contează o formă proporționată frumos, o asociere de pattern bine selecționată și ce se poate face cu niște produse calitativ superioare, obținute prin extrudare și prin print digital!

2

3

Colecția Cammeo

4

Colecția Provenzal – compo

5

6

7

Colecția Provenzal

8

9

Colecția Brocat

10

Colecția MODELI

12

13

Colecția CAPRICE

14

15

16

Colecția MATTONE – EVOLUTION

EXTRUDED PORCELAIN TILE

* Produsele se pot achiziționa prin magazinele Delta Studio, unde aveți posibilitatea de alege din mai multe colecții decât cele prezentate aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.