Interior bucurestean extrem de rafinat, realizat de 2Deco

Va prezentam o amenajare de interior moderna si inspirata, realizata de echipa 2Deco folosind finisaje Delta Studio. Decorul este situat in apartamentul unei tinere familii, amplasat in ansamblul rezidential Green Lake din nordul capitalei, care beneficiaza de proximitatea lacului Grivita. Atmosfera generala a spatiului denota rafinament si pretiozitate – materialele si solutiile folosite de arhitecti reflecta cu maiestrie pasiunea beneficiarilor pentru un stil de viata modern si confortabil.

cover

Zona de zi cuprinde o zona de relaxare si una de dining, unificate de pardoseala din lemn masiv deschis la culoare. Accentul cade pe canapeaua beige generoasa situata vis-a-vis de corpurile de depozitare si expunere cu fronturi lucioase, care inchid ecranul TV, creand impresia unei rame supradimensionate.

ap small (25 of 170)Peretele din spatele canapelei devine punct focal prin tapetul cu insertii argintii, care reflecta placut lumina din incapere. Zona de luat masa este marcata printr-un perete decorat cu tapet argintiu si se inscrie in aceeasi nota pretioasa, scaunele beige cu picioare subtiri si masa cu blat din sticla devenind prezente discrete, cu un aer contemporan.

living 5

ap small (29 of 170)

Living-ul se deschide spre o terasa generoasa (aproximativ 20 mp), amenajata cu mobilier de exterior din ratan pentru a deveni zona secundara de socializare, atunci cand vremea o permite.

ap small (163 of 170)

Bucataria  s-a dorit moderna si functionala, iar proiectantii au urmat intru totul aceasta cerinta. Spatiul extrem de aerisit este mobilat cu corpuri de bucatarie din mdf alb si negru lucios, delimitate vizual prin splashback-ul din sticla turcoaz, placare ce devine punctul de atractie a spatiului. Dotarile de ultima generatie si mobilierul curat, cu linii contemporane, compun o amenajare de bucatarie speciala, in care accentul cade pe functionalitate si ergonomie.

ap small (60 of 170)

ap small (68 of 170)

Zona de noapte urmeaza linia pretioasa a intregii amenajari de interior, enumerand doar mobilierul strict necesar, pentru a se evita supraaglomerarea incaperii destinate odihnei si relaxarii.

ap small (149 of 170)Covorul plusat visiniu acopera integral pardoseala, devenind fundal pentru patul gri perlat, cu aer regal. Peretele adiacent patului a fost acoperit cu tapet decorativ cu reflexii fine si cuprinde corpurile de iluminat, preferandu-se aplicele veiozelor traditionale.

Cele doua bai sunt amenajate in aceeasi nota, fiind integral placate cu marmura Rose Beige de la Dalet. Baia cu dus are o nota usor masculina, datorita mobilierului de baie Mallorca de la Dalet din mdf vopsit alb si negru. Marmura  care acopera spatiul este evidentiata de portiuni acoperite cu mozaic Begonia de la Bisazza.

ap small (93 of 170)Aspectul minimalist si aerisit al spatiului este dat de dusul cu scurgere in pardoseala, separat de restul incaperii printr-un paravan de sticla. Obiectele sanitare T4 de la VitrA si sistemul Rainshower de la Hansgrohe asigura un ambient modern si functional. Cea de-a doua baie include mobilier de baie personalizat Formmat, din mdf alb, pe fundalul de marmura mai sus mentionat.ap small (128 of 170)

Si aici, braul de mozaic Begonia de la Bisazza aduce o nota eleganta spatiului, decorand si nisa situata deasupra cazii Neon de la Dalet.

ap small (118 of 170)

 

ap small (137 of 170)

Prin solutiile folosite si detaliile fine si extrem de elegante care puncteaza spatiul, s-a obtinut o amenajare de interior moderna, functionala si extrem de indragita de beneficiari si oaspeti deopotriva.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.