Kludi Cockpit Explorer – noul membru al familiei de sisteme de duș Kludi, acum în showroom-ul principal Delta Studio

Un duș lung, fierbinte sau revigorant poate fi remediul perfect pentru relaxarea de la finalul zilei. Este modul ideal de a încheia seara, înainte de a merge la somn.

Cu noul membru al familiei de sisteme de duș KLUDI COCKPIT, experiențele neplăcute în timpul dușului devin doar o amintire.

Experiența individuală a dușului cu noul Cockpit Explorer de la Kludi

Sistemul de duș Cockpit Explorer

Lansat ca o extensie firească a categoriei sistemelor de duș, noul concept întruchipează o combinație perfectă între funcționalitate, calitate germană și tehnologia de ultimă generație.

La fel ca fratele său mai mare, Cockpit Discover, noul set de duș Cockpit Explorer este realizat din materiale premium, atent selecționate, combinate cu ultimele tehnologii de producție în domeniu – toate acestea sub sigla “made in Germany”. Mai mult decât atât, sistemul este foarte ușor de folosit și reușește să îmbine perfect ergonomia, cu designul atractiv și cu prețul accesibil.

Cum reușește noul produs să răspundă nevoilor tale, mai bine decât o fac alte sisteme de duș?

Kludi vine în întâmpinarea necesităților tale cu această nouă inovație. În realizarea produselor din seria Cockpit, producătorii au pornit de la lipsurile și neajunsurile cel mai des reclamate la sistemele de duș, astfel încât experiențele utilizatorilor să fie cât mai plăcute.

Astfel, Kludi Cockpit Explorer îți oferă:

  • Siguranță în utilizare

Grație tehnologiei “Touch Proof” protecția împotriva opăririi este asigurată prin decuplarea termală completă a unității de control.

  • Performanță sigură

Pentru că este ideal ca presiunea apei să rămână constantă pe toată durata dușului, Cockpit Explorer a fost dotat cu un stabilizator de presiune, asigurând astfel, pe lângă o presiune constantă a apei, și o protecție durabilă a pălăriei de duș.

  • Confort, economie și silențiozitate

Pentru a opri scurgerea picăturilor de apă după terminarea dușului, inginerii Kludi au proiectat și gândit interiorul pălăriei de duș astfel încât să rezolve complet această problemă.

  • O perfectă ajustare pe dimensiunile băii tale

sistem de duș Kludi Cockpit Explorer

Pentru ca, în cazul unei renovări, Cockpit Explorer să poată fi montat cu ușurință pe găurile deja existente, el vine dotat cu suport de perete cu înălțime reglabilă până la 18 cm.

Ca un beneficiu suplimentar, pălăria de duș este pivotantă și reglabilă în înălțime, la fel ca bara de duș, asigurând o configurare optimă, adaptată la înălțimea utilizatorului.

  • Confort maxim și optimizarea consumului

Bateria termostatata a sistemului de dus Kludi Cockpit Explorer

Cockpit Explorer este dotat cu baterie termostatată, menținând astfel temperatura și presiunea apei constante.

  • Ușurință în utilizare

Bateria termostatată compactă și sistemul de acționare redus la două butoane principale proeminente, intuitive și comode, asigură o ergonomie perfectă, un design minimalist și o acționare precisă. Astfel, sistemul se pretează și în spațiile de duș de mici dimensiuni.

Rafinament optic și funcționalitate practică

Inovatorul Kludi Cockpit Explorer este realizat astfel încât să se plieze pe nevoile tale, ce țin atât de latura funcțională, cât și de cea estetică.

Versatilitatea sa extraordinară îl face perfect pentru orice tip de amenajare modernă a băii, fie că este realizată pe o paletă cromatică deschisă, fie că este vorba despre una cu vibe masculin, bazată pe culori închise.

Așadar, fie că renovezi baia și îți dorești un sistem mai performant, care să se potrivească cu designul deja planificat, fie că te afli în faza inițială de amenajare a locuinței, te așteptăm în showroom-ul nostru principal să admiri noul membru al familiei Kludi.

Până atunci, dacă ai întrebări referitoare la amenajările de interior sau cauți idei de actualitate, contactează-ne prin e-mail la office@deltastudio.ro și aruncă o privire peste cele mai recente articole de pe blog.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.