Lansare Showroom Delta Studio Timisoara

Delta Studio, furnizor de concepte si solutii complete pentru amenajari de interior, isi  propune sa devina cea mai inteligenta  alternativa si pe piata din Timisoara. Pe 14 septembrie 2017, am inaugurat noul nostru showroom Delta Studio Timisoara, situat pe Calea Bogdanestilor, numarul 39.

Prin sloganul „amenajari inteligente”, ne propunem sa fim cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux cat si pentru cei care dispun de bugete mai reduse, insa isi doresc o amenajare deosebita, in acord cu cele mai moderne tendinte in design si tehnologie.

 „Noi nu vindem produse, ci concepte de amenajare interioara in acord cu ultimele tendinte in design si tehnologie, atent studiate si optimizate, in asa fel incat sa corespunda atat cerintelor estetice si functionale specifice fiecarei amenajari, cat  si sa se incadreze in bugetul disponibil. Nu ne adresam numai celor care sunt dispusi sa faca investitii de amploare, ci tuturor celor care doresc sa investeasca inteligent – adica sa obtina maximul de valoare posibil raportat la volumul investiei pe care sunt dispusi sa o faca. In viziunea noastra, o amenajare interioara inteligenta este o amenajare de exceptie, prin design si  calitate, obtinuta la un cost surprinzator de accesibil. Indiferent cat de redusa se doreste a fi  investitia, criteriul valorii trebuie sa primeze, prin alocarea inteligenta a resurselor.”

Dragos Bonea, Director General

Evenimentul de lansare a debutat cu un scurt istoric al companiei si a continuat cu un bufet condimentat cu discutii despre evolutia companiei si despre promovarea si sustinerea designului interior pe piata din Romania.

Showroom-ul Delta Studio Timisoara expune gresie, faianta, mozaic, obiecte sanitare, baterii, mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.

Adresa: Calea Bogdanestilor, Nr. 39, Timisoara
Cristina Mihalceanu
Manager Zona Timisoara
cristina.mihalceanu@deltastudio.ro
Telefon:  0736630342

Luni-Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 15:00

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.