Lavoarul Kuma – o prelungire a visului

https://www.deltastudio.ro/baie-2/lineDintr-o  incapere neglijata cu dotari minimale, sala de baie tinde sa devina un spatiu important pentru ambientul locuintei, un loc foarte personal care trebuie sa raspunda simultan mai multor cerinte.

De aceea ambientarea bailor necesita crearea unui echilibru intre estetic, functional util si decorativ si  KUMA are solutia pentru dvs.

Piesa centrala a unei bai este lavoarul.  Forma, materialul din care este realizat sau culoarea, ofera nota distincta unui spatiu, care de multe ori este unul mic. De la traditionala ” chiuveta” din ceramica de culoare alba, designerii s-au indreptat catre alte materiale precum marmura, granitul sau mozaicul de marmura.

Filozofia KUMA consta in oferirea unui lavoar personalizat, cu un design deosebit, care sa capteze atentia si sa inspire o ambientare creativa. Pentru cei inovativi fascinati de jocul culorilor si al texturilor rafinate, Kuma propune solutii ludice.

Viata moderna, tumultoasa necesita un loc, precum baia, unde trupul si sufletul sa se poata destinde, intr-un ambient placut si intim, iar in viziunea KUMA lavoarul este piesa de rezistenta intr-o camera de baie si nu numai.

Lavoarul trebuie sa ofere baii pata de culoare si nota de personalitate. De aceea gama de materiale naturale si combinatiile coloristice propuse de KUMA, sunt in tonalitate cu trendul propus de designeri, la fiecare 6 luni fiind introduse noi modele, noi nuante de granit si noi materiale naturale.

Daca in Franta sau Italia design-ul bailor se modifica la 5-10 ani, in Scandinavia ritmul de innoire este mult mai rapid, de circa 1-2 ani.

In acest moment designerii recomanda lavoare cu blaturi groase de 4-5cm si cu boluri putin adanci din materiale dure (granit) cu finisaj de piatra, culorile  in voga fiind bej si maro pentru granit si bej pergamon pentru marmura.

Materialul ” Natural” de la KUMA poate fi executat in finisaj de piatra pe orice nuanta de granit, granulin, marmura alba si pergamon.

53_LINE_R2 FINAL

Mobilier de baie LINE cu lavoar KUMA SILK MARMURA ALB 80X47X1.8 compozit piatra

38_ARCHIE_-_R3_FINAL

Mobilier de baie  ARCHIE  cu lavoar KUMA LAVA

2Rondo(32)-graphalit-alb

Lavoar KUMA Rondo

Epic-7-White-Matte-Marmor

Lavoar KUMA  EPIC

Concept-Graphalit-White

Lavoar KUMA Concept

B28

Lavoar Kuma Bol Square

DiamondLavoar KUMA Diamond

TANGO&LUNA-ALU-WHITEimagineLavoar Tango.

 

Lavoarele KUMA pot fi achizitionate din showroom-urile Delta Studio.

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.