Lavoarul, piesa de rezistenta intr-o baie

La inceput au fost lavoarele. KUMA le produce inca din 1988. Apoi a fost visul: sa le poata personaliza conform dezideratelor clientilor. Sa produca blaturi cu lavoare turnate continuu conform dorintelor si masuratorilor lor personale.

Piesa de rezistenta intr-o baie este lavoarul, acolo este focalizata atentia. Confortul si functionalitatea trebuie sa se imbine perfect, astfel incat sa ofere un spatiu practic si un ambient in care sa va faca placere sa incepeti ziua. Varietatea formelor, materialele naturale de exceptie, cele peste 50 de culori, fac din lavoarele Kuma punctul de atractie atat intr-o baie clasica, cat si intr-una moderna, transformand-o in oaza de relaxare, un adevarat SPA in care singura grija va fi rasfatul pentru sine.

KUMA are in portofoliu o paleta variata de culori si materiale si ofera o gama larga de produse pe mai multe categorii de preturi, acordand in acelasi timp prioritate cerintelor de personalizare. Compania acorda o atentie deosebita designului, calitatii si functionalitatii. Aceasta se traduce printr-un proces care va ofera cel mai bun produs, cu o durata de viata indelungata.

Solutiile contemporane permit personalizarea lavoarului in functie de preferintele beneficiarului. Expertiza acestui brand isi permite sa ofere solutii optime, de blaturi si lavoare personalizate, cu forme, materiale si culori la alegere. Pentru a va bucura in fiecare zi.

Produsele KUMA se regasesc si in gama de produse Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.