Luxul devine surprinzător de accesibil de Black Friday, cu reduceri de până la 70%!

Ne-am propus să îi facem pe oameni fericiți prin design interior inclusiv de Black Friday. Am pregătit reduceri promoționale de până la 70% la peste 400 de produse smart luxury din portofoliul Delta Studio. 

Profită de ocazie și alege finisaje, obiecte sanitare, piese de mobilier și decorațiuni de înaltă calitate de la furnizori de top din întreaga lume la prețuri mult mai accesibile. Oferta de produse Delta Studio este constant aliniată ultimelor tendințe globale în amenajări interioare, portofoliul fiind în permanență actualizat cu ultimele colecții și inovații lansate de partenerii noștri. Astfel, ai siguranța că orice produs vine cu un design modern ce îndeplinește criteriile actuale de estetică și funcționalitate.

Unul din elementele cheie ale conceptului smart luxury – lux abordat cu inteligență, pe care îl propunem pe piața românească, este procesul de optimizare. Black Friday reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc să își amenajeze casa cu un buget optimizat, la un raport calitate preț acum și mai bun.

Informează-te din timp și pregătește-ți până de Black Friday lista de dorințe cu produse pe website-ul nostru. Poți să te inspiri din ideile de amenajare concepute de arhitecții noștri și de arhitecți colaboratori cu produse din portofoliul Delta Studio. Dacă îți rezervi un loc aici, vei fi printre primii care află de lansarea oficială a ofertelor. Nu uita, ofertele bune se epuizează rapid!

Pentru produsele care nu fac parte din campania Black Friday ți-am pregătit o surpriză unică: un discount de 10% pentru orice produse achiziționate în magazinele Delta Studio în perioada 12 – 15 noiembrie (excepție fac produsele care sunt deja reduse). Discount-ul se acordă atât pentru produsele din stoc, cât și pentru orice comandă plasată în această perioadă pentru produse care nu se află pe stoc sau care se realizează pe comandă.

Colecții ale designerilor internaționali precum Karim Rashid, Marcel Wanders, Patricia Urquiola și alte produse premium din portofoliul Porcelanosa, Kerama Marazzi, Laufen, beneficiază în exclusivitate în acest weekend de un discount promoțional.

Campania este valabilă în perioada 12 – 14 noiembrie atât online, cât și în showroom-urile Delta Studio. Discount-ul general de 10% este aplicabil exclusiv în showroom-uri timp de 3 zile: vineri, sâmbătă și luni (12, 13, 15 noiembrie). Produsele din campanie se livrează gratuit oriunde în țară. 

Relax and enjoy Black Friday!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.