Magniflex – O capodopera italiana

Magniflex este brandul principal pentru saltele si accesorii pentru somn premium cu mai bine de 50 de ani de istorie. Inceputa ca un mic atelier al lui Giuliano Magni in Prato, in inima Toscanei, compania este acum prezenta in mai mult de 98 de tari pe tot globul. Toate produsele Magniflex sunt in continuare fabricate doar in Italia, folosind calitatea premium, materialele de provenienta locala si tehnologiile moderne.

Saltea Armonia Magniflex

In lunga sa istorie, brandul a urmat mereu filosofia conform careia relaxarea de calitate este cheia unei vieti implinite si a tins sa ofere doar asta – cel mai bun si confortabil somn pe care l-ati visat vreodata. Rod al maiestriei si priceperii italiene, saltelele Magniflex asigura somnul perfect calm si sanatos a mai bine de 50 de milioane de persoane la nivel mondial, combinand functionalitatea cu designul rafinat, infailibilul stil italian si senzatia de lux.

Saltea Virtuoso – Magniflex

Gama variata de modele din portofoliul Magniflex ofera fiecarui client optiunea de a alege cea mai potrivita saltea. Confortul perfect este un sentiment individual iar produsele Magniflex pot satisface orice preferinta.

Diamante

Diamante este opulenta si luxoasa; o personificare a Dolce Vita italienesti. Modelul incorporeaza 4 tipuri diferite de spuma in nucleul high-tech, din 5 straturi. Spumele Eliosoft si Elioform asigura un suport stabil al corpului, Memory Foam HD distribuie greutatea corporala in mod egal si asigura un confort sporit, iar Gel Foam HD aduce o senzatie de racire si prospetime. Husa exterioara este facuta din textil Outlast, dezvoltat de NASA, care permite materialului sa absoarba caldura atunci cand este in exces si sa o elibereze inapoi corpului cand are nevoie de ea. Diamante combina un confort de nivel inalt cu un aspect uimitor si un design premium, si ofera relaxarea optima noapte dupa noapte.

Saltea Diamante

Armonia

Armonia este o saltea premium care combina designul minunat cu functionalitatile incorporate de tehnologia Double Core. In esenta, nucleul saltelei este impartit in doua jumatati, care sunt unite intr-o singura husa exterioara. Fiecare parte a fiecarei jumatati este cu o fermitate diferita. Rotind jumatatile in husa puteti avea pana la 3 nivele diferite de fermitate. Aceasta tehnologie inovativa permite fiecarui partener sa aleaga pe care parte sa doarma si toata lumea se poate bucura de confortul personal, fara compromis. Designul Armonia emana traditia italiana, iar aspectul stilat al saltelei completeaza orice interior rafinat.

Saltea Armonia

Saltea Armonia

Saltelele Magniflex detin cele mai bune caracteristici care aduc un somn de noapte sanatos, in modele reusite, care contribuie la estetica decorului. Puteti literalmente sa simtiti luxul in timp ce va bucurati de cel mai bun confort si relaxare, fundamentul unei vieti implinite si fericite.

Detaliu Saltea Armonia

Detaliu Saltea Diamante

Descoperiti designul premium italian, maiestria si stilul pe Magniflex.ro si in showroom-urile Delta Studio.     

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.