Materiale si tehnologii Magniflex

Un somn bun si sanatos, ca baza pentru o viata implinita, reprezinta filosofia brandului Magniflex. Achizitia unei saltele nu ar trebui sa fie o investitie pripita, intrucat nu este vorba despre un obiect de mobilier, ci despre investitia in propria sanatate si bunastare.

Salteaua Magni Grande

Pentru identificarea saltelei perfecte este esential sa urmariti produsele de calitate realizate din materiale durabile si care folosesc tehnologii moderne. Toate materialele folosite pentru realizarea unei saltele au unicul scop de a oferi confort imediat corpului, asigurandu-i un somn netulburat si de durata.

Tipuri de spuma

Majoritatea saltelelor moderne au interiorul realizat dintr-un anumit tip de spuma. Spuma cu inalta elasticitate constituie baza interiorului, oferind suport corpului. Spuma cu memorie a fost pentru prima data realizata pentru NASA si a devenit un standard pentru accesoriile de dormit, datorita calitatilor sale unice. Aceasta reactioneaza la presiunea si caldura corpului, oferindu-i confort si suport suplimentar pentru gat, solduri si picioare. Spuma cu Memorie Magniflex este realizata folosind doar apa si fara agenti chimici daunatori. Spuma cu gel, un element inovator, are un efect placut de racorire, care ajuta la controlul temperaturii corpului in timpul noptii.

Salteaua Magni Grande – vedere laterala

Materiale textile

Materialul folosit pentru exteriorul saltelei are o importanta deosebita, intrucat aceasta este partea care intra in contact cu pielea. Textilele naturale si organice sunt preferate in aceasta industrie, companiile investind in materiale textile igienice si eco-friendly care sunt certificate ca nedaunatoare pentru corp si pentru mediu. Tratamentele cu Aloe Vera, Ulei de Argan, Levantica si Ioni de Argint reprezinta deja o traditie. Bumbacul, Bambusul, Vascoza, lana Merinos, alaturi de fibre din par de camila, casmir sau par de cal sunt intrebuintate pentru structura lor higroscopica, care lasa tesatura sa respire.

Salteaua Diamante

Un alt element de inalta tehnologie regasit in produsele Magniflex este materialul textil Outlast, dezvoltat, de asemeni, de NASA. Este un material textil termo-regulator cu microparticule dintr-un anumit tip de ceara. Acestea inmagazineaza caldura corpului atunci cand este in exces si o elibereaza atunci cand este nevoie, mentinand temperatura corpului constanta si impiedicand transpiratia.

Interiorul

Saltele cu inaltime mare au devenit astazi mai raspandite, intrucat ofera mai mult confort. Aceasta ofera totodata producatorilor ocazia de a realiza interioare multi-strat care imbina diferite calitati. Salteaua moderna este una cu doua fete, oferind diferite grade de robustete pe fiecare dintre fete. O alta caracteristica suplimentara este tehnologia Dual Core, integrata in unele dintre modelele Magniflex.

Salteaua Diamante – interior Dual Core

Aceasta presupune impartirea interiorului saltelei in doua jumatati, dispune intr-o singura husa. Fiecare jumatate are doua fete si are propria robustete. Cele doua jumatati pot fi schimbate intre ele, astfel incat fiecare dintre parteneri sa poata beneficia in timpul somnului de nivelul de robustete care i se potriveste. Dual Core ofera pana la 3 combinatii posibile de fete tari sau moi, intr-o singura saltea.

Salteaua Diamante – vedere laterala

Exterior si ambalare

Din considerente de igiena si intretinere a saltelei, un invelis exterior cu fermoar este o necesitate. Modelele de standard mai ridicat sunt prevazute cu huse care se desfac de jur imprejur, ceea ce face ca husa sa fie usor de desfacut si de curatat. Totodata, pentru a oferi clientilor o saltea complet curata si igienica, Magniflex a inventat si a patentat (in 1986) tehnologia de ambalare prin rulare a saltelei. Toate produsele sunt vidate si ambalate in atmosfera protectoare, in care nu poate patrunde aer, asigurand livrarea saltelei in conditii de maxima curatenie.

Salteaua Armonia

Design

Nu in ultimul rand, producatorii acorda o atentie sporita unei imagini atragatoare a produselor. Saltelele au devenit mult mai mult decat un simplu obiect de mobilier si este important ca acestea sa ofere si senzatia de lux, pe langa confort. Designeri precum Tonino Lamborghini sau Pierre Cardin au elaborat propriile serii de produse si au incredintat Magniflex realizarea acestora.

Salteaua Armonia – vedere laterala

Descoperiti designul premium italian, maiestria si stilul pe Magniflex.ro si in showroom-urile Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.