Modulul Axor One: tehnologii de ultima generatie pentru o noua experienta in dus

Axor One este primul modul termostat de control interactiv ce inglobeaza functii variate, dezvoltat pentru brandul german Hansgrohe de designerii londonezi Barber & Osgerby. Perfect proportionat, cu linii curate si minimaliste, termostatul Axor One a fost lansat in toamna anului 2015, in cadrul London Design Festival. 

 axor_one_couple-shower_detail

Modulul de termostat Axor One dezvoltat de Hansgrohe inglobeaza multiple functii de control intr-un singur produs, eficientizand astfel experienta din baie. Posibilitatea de a porni si opri simultan multiple jeturi de apa folosind dosul palmei sau cotul fac din Axor One un produs extrem de original si usor de utilizat.

axor_one_dream-shower_detailTemperatura este setata prin pornirea cadranului central, un levier de dimensiuni reduse controleaza volumul de apa, iar modul Eco reduce consumul de apa cu pana la 50%.  Debitul de apa este activat si dezactivat printr-o simpla reglare a butoanelor. Aceasta inglobare de functii diverse intr-un modul unic – reglarea volumului de apa, controlul temperaturii si al debitului – eficientizeaza experienta dusului.

axor-one_thermostat_blackonblack

Cu o forma monolita dar extrem de eleganta, Axor One creeaza o noua dimensiune in dus – un sentiment placut de relaxare si confort. Suprafetele plane, marginile rotunjite si interfata mecanica integrata creeaza un termostat de ultima generatie, potrivit cu orice stil de baie. Cu o varietate de finisaje speciale, de la alb la crom si bronz rosiatic, Axor One poate fi atat de discret cat isi doreste utilizatorul.

axor-one_thermostat_chrome

axor-one_thermostat_brushed-brass

Modulul Axor One este expus in showroom-ul Delta Studio din Str Progresului 1-3, Bucuresti.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.