Ne continuăm activitatea luând măsurile de siguranță impuse de COVID-19

În contextul situației dificile cu care ne confruntăm în prezent, am implementat toate măsurile de siguranță pentru protejarea angajaților și a clienților. În același timp, implementăm sisteme inovatoare de lucru care să permită continuitatea activității si a proiectelor pentru clienții și colaboratorii săi

„Perioada actuală reprezintă o adevărată provocare, pe de o parte prin distanța fizică pe care o impune între persoane. Pe de altă parte, este și o perioadă în care conectivitatea online aduce împreună oamenii si permite continuarea activităților și proiectelor. La Delta Studio, am investit mult în ultimii ani în digitalizarea ofertei și a serviciilor oferite. În același timp, am investit în crearea de stocuri semnificative pentru produsele oferite, astfel încât putem să onorăm majoritatea comenzilor în această perioadă.”

Dragoș Bonea, director general Delta Studio

În răspuns față de situația creată de Covid-19, strategia companiei Delta Studio presupune crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajații săi și interacțiunea în condiții de maximă siguranță cu clienții săi, facilitând relaționarea online și colaborarea la distanță.

Pentru protecția angajaților, peste 60% din activitatea companiei se desfasoară în sistem remote, iar punctele de lucru au un acces limitat și sunt igienizate în mod constant. Activitatea fizică a fost limitată la punctele în care sunt asigurate condiții stricte de igienă. Depozitul central al companiei funcționează în circuit închis, livrările fiind asigurate în regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranță.

Pentru clienții companiei, Delta Studio asigură sisteme eficiente de comunicare și consiliere, concomitent cu implementarea de noi facilități:

  • Nivelul ridicat de digitalizare a ofertei și serviciilor permite ca majoritatea interacțiunilor să se realizeze online, fără nevoia unei întâlniri directe. Clienții sunt încurajați să se documenteze și să lanseze comenzi online, folosind site-ul companiei, unde găsesc toate informațiile despre produse, inclusiv stocurile disponibile.
  • Implementarea unui sistem de consiliere video este în curs de finalizare. În cadrul acestuia, vor participa cei mai experimentați arhitecti și consilieri din showroom-ul principal. Aceștia vor oferi în timp real imaginea produselor și a soluțiilor expuse în showroom.
  • Pentru experiența directă a produselor, la cererea clienților, se va programa o întâlnire într-unul din showroom-urile naționale, care se va desfășura în condțtii de maximă sigurață: În showroom-ul principal, cu o suprafață de 4000 mp vor fi acceptați maximum 5 clienți simultan, iar în toate celelalte puncte câte un singur client. Măștile de protecție vor fi purtate cu titlu obligatoriu, iar la întâlnire vor participa doar persoane care nu prezintă simptome de răceală. Distanța minimă de 2m va fi asigurată între client și consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o oră a tuturor suprafețelor expuse contactului direct.
  • Planificarea amenajării la distanță este o facilitate inovatoare pe care Delta Studio o definitivează în această perioadă pentru clienții săi, preconizând lansarea unei aplicații online dedicate. Aceasta implică arhitecți cu experiență și înleșneste derularea proiectului dorit de client premergător selecției și comenzii de produse. Proiectul completează ideile de amenajare și configurații de produse pentru fiecare spațiu al locuinței, deja prezente în site-ul companiei.

Livrare gratuită, în siguranță

În această perioadă, compania Delta Studio asigură livrarea tuturor comenzilor cu titlu gratuit, indiferent de valoare, restricționând accesul clienților pentru ridicarea directă a produselor.

„Trecem printr-o perioadă delicată, care îndeamnă la prudență și responsabilitate din partea fiecăruia dintre noi. Principala noastră prioritate este să creăm medii sigure de lucru, pentru toate persoanele implicate și să asigurăm continuitate pentru proiectele partenerilor noștri, de la clienți individuali la dezvoltatori imobiliari, care se bazează pe stocurile noastre în acest moment.”

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Delta Studio este lider pe piața amenajărilor din România, oferind produse și soluții de top pentru amenajările spațiilor. Ne remarcăm prin colaborările cu branduri internaționale de renume și prin soluțiile de amenajare inteligente și versatile oferite clienților.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.