In contextul situatiei dificile cu care ne confruntam in prezent, am implementat toate masurile de siguranta pentru protejarea angajatilor si a clientilor. In acelasi timp, implementam sisteme inovatoare de lucru care sa permita continuitatea activitatii si a proiectelor pentru clientii si colaboratorii sai.

„Perioada actuala reprezinta o adevarata provocare, pe de o parte prin distanta fizica pe care o impune intre persoane. Pe de alta parte, este o si perioada in care conectivitatea online aduce impreuna oamenii si permite continuarea activitatilor si proiectelor. La Delta Studio, am investit mult in ultimii ani in digitalizarea ofertei si a serviciilor oferite. In acelasi timp, am investit in crearea de stocuri semnificative pentru produsele oferite, astfel incat putem sa onoram majoritatea comenzilor in aceasta perioada.”

Dragos Bonea, director general Delta Studio

In raspuns fata de situatia creata de Covid-19, strategia companiei Delta Studio presupune crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii sai si interactiunea in conditii de maxima siguranta cu clientii sai, facilitand relationarea online si colaborarea la distanta.

Pentru protectia angajatilor, peste 60% din activitatea companiei se desfasoara in sistem remote, iar punctele de lucru au un acces limitat si sunt igienizate in mod constant. Activitatea fizica a fost limitata la punctele in care sunt asigurate conditii stricte de igiena. Depozitul central al companiei functioneaza in circuit inchis, livrarile fiind asigurate in regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranta.

Pentru clientii companiei, Delta Studio asigura sisteme eficiente de comunicare si consiliere, concomitent cu implementarea de noi facilitati:

  • Nivelul ridicat de digitalizare a ofertei si serviciilor permite ca majoritatea interactiunilor sa se realizeze online, fara nevoia unei intalniri directe. Clientii sunt incurajati sa se documenteze si sa lanseze comenzi online, folosind site-ul companiei, unde gasesc toate informatiile despre produse, inclusiv stocurile disponibile.
  • Implementarea unui sistem de consiliere video este in curs de finalizare. In cadrul acestuia, vor participa cei mai experimentati arhitecti si consilieri din showroom-ul principal. Acestia vor oferi in timp real imaginea produselor si a solutiilor expuse in showroom.
  • Pentru experienta directa a produselor, la cererea clientilor, se va programa o intalnire intr-unul din showroom-urile nationale, care se va desfasura in conditii de maxima siguranta: In showroom-ul principal, cu o suprafata de 4000 mp vor fi acceptati maximum 5 clienti simultan, iar in toate celelalte puncte cate un singur client. Mastile de protectie vor fi purtate cu titlu obligatoriu, iar la intalnire vor participa doar persoane care nu prezinta simptome de raceala. Distanta minima de 2m va fi asigurata intre client si consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o ora a tuturor suprafetelor expuse contactului direct.
  • Planificarea amenajarii la distanta este o facilitate inovatoare pe care Delta Studio o definitiveaza in aceasta perioada pentru clientii sai, preconizand lansarea unei aplicatii online dedicate. Aceasta implica arhitecti cu experienta si inlesneste derularea proiectului dorit de client premergator selectiei si comenzii de produse. Proiectul completeaza ideile de amenajare si configuratii de produse pentru fiecare spatiu al locuintei, deja prezente in site-ul companiei.

Livrare gratuita, in siguranta

In aceasta perioada, compania Delta Studio asigura livrarea tuturor comenzilor cu titlu gratuit, indiferent de valoare, restrictionand accesul clientilor pentru ridicarea directa a produselor.

„Trecem printr-o perioada delicata, care indeamna la prudenta si responsabilitate din partea fiecaruia dintre noi. Principala noastra prioritate este sa cream medii sigure de lucru, pentru toate persoanele implicate si sa asiguram continuitate pentru proiectele partenerilor nostri, de la clienti individuali la dezvoltatori imobiliari, care se bazeaza pe stocurile noastre in acest moment.”

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Delta Studio este lider pe piata amenajarilor din Romania, oferind produse si solutii de top pentru amenajarile spatiilor. Ne remarcam prin colaborarile cu branduri internationale de renume si prin solutiile de amenajare inteligente si versatile oferite clientilor.