Noile colecții Porcelanosa Grupo

Unelte pentru proiecte arhitecturale cu prestanță

Ghidată de conceptele minimalism și sustenabilitate, ediția cu nr. XXVII a Expoziției Internaționale Porcelanosa Grupo (27-31 ianuarie) a prezentat profesioniștilor cele mai noi serii de produse, dezvoltate pentru a crea ambiente cu personalitate.

Companiile Venis și Porcelanosa – două dintre cele opt branduri ale Grupului – au atras și în acest an atenția vizitatorilor prin produsele spectaculoase și sobre în același timp, create pentru a răspunde inteligent cerințelor contemporane privind estetica și funcționalitatea.

Seriile de plăci ceramice prezentate se remarcă printr-o puternică notă tectonică, explorând frumusețea texturilor și a nuanțelor naturale, pornind de la materiale precum ardezia, marmură sau alte roci naturale pline de expresivitate. Tehnologiile de imprimare hi-definition, varietatea texturilor redate în diferite tonuri de luminozitate, motivele decorative plane sau 3D, precum și suprafața de uzură extrem de rezistentă recomandă produsele pentru proiecte arhitecturale de înaltă ținută.

 

 

Verbier collection | Deco Thao | Deco Samui

by Venis

Colecția redă cu fidelitate piatra naturală formată prin acțiunea în timp a fenomenelor naturale. Procesele de eroziune sau urmele de fosile prezente în mod natural în conformația rocii sunt redate minuțios pentru a transmite frumusețea texturii. Seria Verbier este disponibilă în trei nuanțe: Sand, Silver & Dark.

Plăcile cu textură plană sunt completate de două variante de plăci decorative:

Deco Thao – un frumos joc de forme triunghiulare cu un relief fin

Deco Samui – un relief îndrăzneț de linii fluide care dau vibrație peretelui

Formate disponibile:

Verbier – Pardoseală: 60 x 60 / 80 x 80 / 100 x 100 cm | Pereți: 45 x 120 cm

Deco Thao – 60 x 60 cm | Deco Samui – 45 x 120 cm

 

 

Persa – the stone collection

by Venis

Inspirată de caracterul frust al ardeziei, colecția se remarcă prin relieful unic care subliniază liniile grafice ale texturii redate. Aceasta creează o senzație deosebită de profunzime, atât la nivelul pardoselii, cât și al pereților. Cele trei nuanțe disponibile – Natural, Silver & Dark – permit integrarea produsului în ambiente dintre cele mai diverse.

Formate disponibile: Pardoseală: 60 x 60 cm / 100 x 100 cm | Pereți: 45 x 120 cm

 

 

Fontana | Deco Fontana

by Porcelanosa

O referință subtilă la eleganța marmurei, colecția redă o suprafață discretă, brăzdată de accente și venaturi fine care conturează o imagine plină de savoare și rafinament. Neutră și luminoasă, seria permite crearea unor suprafețe continui, care se remarcă în mod deosebit sub lumina naturală.

Deco Fontana aduce o notă de jovialitate interioarelor, suprapunând peste textura marmurei un desen fin de motive regionale asamblate în carouri dispuse liber.

Formate disponibile: Pardoseală: 60 x 60 / 100 x 100 cm | Pereți: 60 x 150 cm

 

 

Durango

by Porcelanosa

O serie de produse cu o textură puternică, inspirată de asemeni de piatră naturală, dar prezentând o granulație mai mare și venaturi accentuate. Imaginea puternică pe care o transmite suprafața placată recomandă produsul pentru asocierea cu plante luxuriante, lemn brut sau elemente metalice. Desigur, posibilitățile nu se opresc aici. Produsul este disponibil în patru nuanțe: Silver, Topo, Bone & Acero.

Formate disponibile: Pardoseală: 60 x 60 / 100 x 100 cm | Pereți: 60 x 150 cm

 

Toate colecțiile sunt disponibile prin showroom-urile Delta Studio din București și din țară precum și online pe www.deltastudio.ro

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.