NOILE colectii de placi ceramice RAGNO

Noile colectii de gresie si faianta prezentate de RAGNO la Cersaie 2015 se inspira din materiale naturale, transferand incarcatura simbolica a acestora in formate ceramice, usor de integrat in ambiente contemporane.

BISTROT este o colectie de gresie si faianta moderna ce juxtapune materiale cu valoare istorica, majoritatea traditionale, placi de ciment si majolica, pietre, marmura si lemn, creand combinatii contemporane pline de creativitate. Este o colectie eclectica, bazata pe combinatii intre material si motive decorative, pretext pentru compozitii iesite din comun.

Bistrot_02

BISTROT enumera placi de gresie si faianta pentru pereti si pardoseala, ce reinterpreteaza patru stiluri de marmura: Pietrasanta, Calacatta Michelangelo, Marfil si Infinity si o piatra naturala, Crux (in nuantele Taupe si Grey). Placile sunt disponibile in 3 finisaje: Soft, Glossy si Bocciardata, in formate numeroase: 75×150, 72×147, 75×75, 72×72, 60×60, 58×58, 30×60, 7×28, 21×18.2 cm, rezultand posibilitati vaste de inserare in interioare foarte sofisticate. Exista si doua variante de mozaic (30×30 cm), montat pe fibra de sticla.

Bistrot_10

W O O D T A L E este o noua colectie de gresie si faianta inspirata de lemn, mai precis de stejarul invechit, ce pastreaza urmele trecerii timpului. Fiecare placa are venaturi, crapaturi si noduri ce o fac unica si pretioasa. Suprafata este fina la atingere, conferind putere materialului, disponibil in 5 nuante: Betulla, Miele, Nocciola, Quercia si Noce, toate ideale pentru personalizarea unui decor contemporan ce transmite caldura, sofisticare si mestesug. Colectia poate fi integrata in contexte traditionale sau moderne, rezidentiale sau comerciale (cu trafic redus), fapt la care contribuie dimensiunile generoase (30×120, 20×120 si 15×120 cm).

woodtale_07

woodtale_02

W O O D L I K E – o colectie ce imbina frumusetea materialului natural cu emotia lemnului lucrat de timp. Placile ceramice in formate de 15×90 cm sunt disponibile in patru nuante calduroase: Gold, Beige, Walnut si Grey. Ideale ca pardoseala pentru spatii rezidentiale: lounge-uri, bucatarii, bai sau spatii comerciale cu trafic redus, baruri si restaurante.

woodlike_05

woodlike_02

R E W I N D WA L L completeaza seriile REWIND cu un look ce imbina traditia ceramicii cu modernitatea cimentului, in placi de 25×76 cm. Gama contine 5 culori naturale, cu o suprafata reliefata ce transforma colectia intr-o propunere versatila, interpretabila dupa bunul plac.

rewind_07

Colectia este completata de placi decorative extrem de atragatoare: structuri 3D (ce amintesc de dunele de nisip), decoruri florale (culori subtile, pudrate, cu aer vintage), decoruri geometrice (imprimeuri de inspiratie scandinava), panouri florale si mozaicuri (placi de 30×30 cm).

rewind_02

FRAME este o colectie de gresie si faianta cu formate de 25×76 cm, in sapte nuante, patru neutre (Milk, Cream, Khaki si Sterling) si trei saturate (Plum, Aqua, Indigo), cu o suprafata lucioasa, completata de structuri 3D, decoruri si mozaic. Melanjul de culori neutre si saturate ofera un potential sporit produsului, creand posibilitati nenumarate de compozitie.

Frame

F O R N A C E este o colectie cu spirit urban, in formate de 7×28 cm. Un produs modern, reminiscenta a cartierelor cu pereti din caramida, pline de povesti. Paleta cromatica enumera tonuri traditionale de bej, rosu, cu aluzii de roz si portocaliu ce confera caldura ambientului.

fornace_02

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.