Nou! Foscarini 2014

Foscarini. Un atelier de creație tehnologică care concepe, dezvoltă și produce, nu doar lămpi, ci emoții pure, în colaborare cu mulți designeri din întreaga lume. O companie care este liberă, pasionată, nonconvențională și chiar inima industriei în care prosperă. Acest lucru este Foscarini.

Un tur de forță în design și tehnologie, Foscarini exploră o întreagă lume a materialelor și soluțiilor. Căutările lor în atelierele de cercetare sunt libere de orice barieră mentală sau restricții tehnice prin producția flexibilă, eficientă și de înaltă calitate.

Foscarini se concentrează pe dezvoltarea de noi produse, dar alege să le pună în producție doar pe acelea care exprimă idei noi.

În timp ce inspirația este valorificată mereu, faza de dezvoltare poate dura câteodată ani de zile de cercetare progresivă pentru a analiza materialele, formele, procesele și modurile de operare, care uneori conduc la rezultate drastic de diferite de la conceptul inițial. Acesta este motivul pentru care lămpile Foscarini sunt atât de inovative, încă realizate pentru a rezista bunului plac al tendințelor și să devină adevărați clasici ai iluminatului.

Foscarini – Mai mult decât lămpi

emoție pură.

Noile colecții ale cunoscutului brand Foscarini: TUAREG, LIGHTWING, METAFISCA sunt acum disponibile!

TUAREG: haosul devine ordine într-o lampă de pardoseală care amintește de o sculptură.

3c91f7aa3d65435824ceb6c9cf658b7a

 Tuareg reprezintă o colecție dinamică a elementelor tubulare ce au încorporate trei surse de lumină pe bază de LED-uri direcționabile la 360° poziționate la extremități. Un protagonist expresiv în spațiu, fie aprinse, fie stinse, în varianta portocalie sau neagră cromată.

Capture0

designer: Ferruccio Laviani

Un arhitect și designer, el lucrează în domeniul mobilierului și al accesoriilor de mobilier, comunicarea în domeniul industriilor, expozițiilor, evenimentelor și amenajări de show room. Stilul său contemporan este marcat fie printr-un semn special sau culoare.

Capture1

Capture2

Capture3

Capture4

Capture5

Capture6

Referințe Tureg:

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia2

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia3

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia4

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia5

Tuareg @ Bookshop Bienala de la Venetia6

Tuareg @ Clerkenwell – designweek Londra

tuareg @ Clerkenwell design week londra

tuareg @ Clerkenwell design week londra2

tuareg @ Clerkenwell design week londra3

tuareg @ Clerkenwell design week londra4

tuareg @ Clerkenwell design week londra5

tuareg @ Clerkenwell design week londra6

tuareg @ Clerkenwell design week londra7

LIGHTWING: mare performanță în iluminat prin esență, grafică poetică.

Capture

Zveltă, tija subțire și elegantă susține carcasa sursei de lumină pe bază de LED-uri. Reflectorul direcționabil vă permite să controlați raza de lumină. Intensitatea luminii poate, de asemenea, să fie modelată după cum cum vă doriți cu o pedală tip dimmer. LIGHTWING iluminează în fiecare moment al zilei într-un mod diferit.

Capture1

designer: Jean Marie Massaud

A absolvit ENSCI în anul 1990, Jean Marie Massaud a dezvoltat o căutare pentru sinteză, amplificare și luminozitate, de când a avut prime intuiții cu privire la acestea. El a lucrat în toate domeniile de proiectare, de la mobilier la design industrial de produs și echipamente. În anul 2000, înființează Massaud Studio și își extinde aria de expertiză în arhitectură și dezvoltare de brand.

Capture2

Capture3

METAFISCA: un nou produs de la parteneriatul Diesel cu Foscarini.

Capture

Diesel Living cu Foscarini, născut în anul 2009, este îmbogățit cu modele noi în fiecare an. METAFISICA o lampă de masă cu formă surprinzătoare: un corp de sticlă umflat suspendat pe o cușcă metalică fină. Este o lampă importantă, dar versatilă, care emană o lumină caldă, învăluitoare.

Capture2

Capture3

Capture5

Capture4

 Foscarini are altă abordare a ceea ce înseamnă iluminat, fie el public sau în locuințe. Unde îi puteți găsi? – prin magazinele DELTA STUDIO.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.