Noua zonă dedicată ușilor din Showroom-ul Principal Delta Studio

Din luna decembrie 2019, showroom-ul principal Delta Studio din București are o nouă zonă dedicată ușilor, la etajul unu. Aici sunt expuse într-un mod inedit modele de ultimă generație, cu funcții și aplicații inteligente, înglobate de Beatrice Tîrzianu, artist și arhitect de interior Delta Studio, într-o lucrare originală.

 

Iată cum își descrie Beatrice lucrarea:

„Mă bucur să vă prezint zona showroom-ului de uși, acolo unde consider că mi-am pus cumva amprenta și a devenit un spațiu mult mai dinamic decât o prezentare clasică de uși, astfel încât în această zonă am propus o compoziție din rame, care să cuprindă câteva modele de uși și totodată să fie un intro în acest univers. Am gândit pentru ușile filomuro, cele ascunse, o compoziție care cuprinde o rolă de film, un aparat vechi, o rola din aceea a unui aparat vechi, tocmai pentru a scoate în evidență ideea de ascensiune și descensiune a vieții, a etapelor vieții și, de ce nu, să fie o interpretare directă a lucrării prin invitația la un film mut, așa cum am scris și în afișul prezentării.

Rola de film exemplifică dinamismul și ceea ce înseamnă viața din perspectiva mea, o invitație la film, cumva să intri în filmul tău și să poți să-ți descoperi exact toate etapele prin care fiecare om trece.

Copacii reprezintă vitalitate, viața, cumva am simțit nevoia să introduc elemente naturale în acest film, pentru a putea interpreta mai bine acest rol al lor, al vieții și prosperității.”

Vă invităm în showroomul nostru principal să descoperiți noua zonă dedicată ușilor!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.