Noutățile Dalet 2020-21 – schimbări radicale, colorate și inovatoare în designul băilor

Ne plac noutățile, mai ales cele din domeniul designului de interior. Ne face plăcere să ne imaginăm cum ar arăta baia, camera, livingul sau bucătăria noastră amenajată cu produse noi, actuale, care imită, fără a copia, tendințele internaționale.

Pentru că știm că și ție îți plac, venim cu vești bune. Nu ținem doar pentru noi, împărtășim și cu tine noile surprize ale sezonului: Dalet lansează serii noi de obiecte sanitare, unele cu totul deosebite de tot ceea ce ai văzut până acum în portofoliul brandului, produse cu forme geometrice noi și culori elegante și vibrante.

Noutățile și inovațiile Dalet – concepte, game și selecții de produse noi

Într-un an în care totul pare liniar, monoton și, metaforic vorbind, gri, Dalet aduce culoare și prospețime în designul băilor cu noua sa colecție de obiecte sanitare COLOR, semnată de renumitul designer internațional Karim Rashid. Acesta este cunoscut pentru nonconformismul său și pentru curajul de a aduce la viață concepte de design interior îndrăznețe, în culori vibrante.

Adio monocromie: Karim Rashid lansează colecția COLOR by Dalet

COLOR by Karim Rashid x Dalet - cadă freestanding roz

Cada Oslo freestanding și lavoarul pe blat cu formă semi-dreptunghiulară – ambele într-o nuanță feminină și cuceritoare de roz pudrat. Cada, o noutate în portofoliul Dalet, este disponibilă pe comandă în nuanțele din selecția de culori by Karim.

O explozie de culoare și forme irezistibile – așa poate fi descrisă pe scurt colecția COLOR by Dalet semnată de Karim Rashid, disponibilă pe site începând de astăzi. Peste 100 de produse pot fi regăsite în această nouă gamă, vedetele fiind însă superbele lavoare colorate.

Colecția COLOR include cinci modele de lavoare pentru blat și tip bowl, disponibile pe stoc în 13 nuanțe, dintre care le amintim pe cele mai populare: verde pastel, verde mentă, roz pudrat și albastru deschis.

COLOR by Karim Rashid x Dalet - lavoare colorate

Lavoarele verde pastel din colecția Color by Dalet, semnată de Karim Rashid.

Lavoare colorate - Colecția de obiecte sanitare COLOR by Karim Rashid x Dalet

Variațiuni de forme și culori în noua colecție de obiecte sanitare COLOR by Karim Rashid x Dalet

În categoria căzilor freestanding și-a făcut loc un nou model – Oslo – disponibil pe site în trei nuanțe de stoc (galben, violet și roșu), și pe comandă, în oricare dintre culorile selectate de Karim pentru lavoarele COLOR.

Cada freestanding galbena - Colecția COLOR by Karim Rashid x Dalet

Cada freestanding Oslo cu finisaj galben mat – un strop de culoare solară pentru un design modern.

Și categoria vaselor de toaletă beneficiază de un strop de culoare – trei dintre cele mai apreciate modele (Novela, Rondo și Modena) vor fi, de acum, disponibile în patru nuanțe noi: albastru mat, gri mat, verde mat și negru mat.

Minimalismul geometric specific Dalet – regăsit și în designul noilor modele de căzi freestanding

Noutățile Dalet nu se rezumă doar la paleta cromatică a obiectelor sanitare, ci și la forma acestora. Caracterizat de minimalismul actual și foarte elegant specific brandului, portofoliul Dalet își extinde oferta de căzi freestanding cu peste patru modele noi, disponibile pe stoc. Pe lângă vedeta categoriei, cada Oslo, aici se mai regăsesc următoarele piese:

Cada freestanding Dione - noutăți Dalet 2020-21

Cada freestanding Dione by Dalet – farmecul albului imaculat pentru o senzație de SPA de lux.

Cada freestanding Titan - noutăți Dalet 2020-21

Cada Titan – formă dreptunghiulară, minimalistă, disponibilă în finisaj alb și negru mat.

Cada freestanding Triton – corp semi-oval și margini superioare dreptunghiulare. Un model de o simplitate cuceritoare.

Cada freestanding Triton – corp semi-oval și margini superioare dreptunghiulare. Un model de o simplitate cuceritoare.

Baterii de inspirație industrială – noutatea glamour Dalet 2020-21

Cadă freestanding neagră si baterii sanitare metalice - noutăți Dalet 2020-21

Pentru a completa seria de noutăți pentru anul ce urmează, Dalet și-a îmbogățit catalogul propriu cu produse remarcabile din punctul de vedere al designului și în categoria bateriilor sanitare. La aceeași fiabilitate și la același raport calitate-preț #SmartLuxury oferta brandului include acum și baterii cu finisaje metalice remarcabile, cu puternice influențe industriale: rose gold periat și lucios, auriu periat și lucios, argintiu periat și alb mat.

Nu am putut cuprinde toate produsele într-un singur articol de blog, dar tu le poți vedea pe toate în categoria produselor dedicate băii de pe site-ul nostru și în catalogul digital Dalet, pe care îl poți descărca de aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.