Lichidare de stoc la piese de mobilier de la branduri internaționale de lux

În fiecare an, reînnoim showroomul nostru principal din București cu ambiente în acord cu cele mai noi tendințe în design interior. Pentru a face loc noilor piese de mobilier, ne-am propus să le lichidăm pe cele existente deja, la prețuri speciale.

Pentru a afla ce produse ale brandurilor de lux se află la prețuri speciale, te invităm să citești articolul de mai jos și accesezi linkurile de la fiecare produs. Avem expuse în Strada Progresului nr. 1-3, București, obiecte de mobilier ce aparțin brandurilor exclusiviste precum Arketipo, Bonaldo, CorteZari sau Gamadecor, care au reduceri de până la 66%.

Canapea Auto-Reverse by Arketipo

Canapeaua Auto-Reverse de la Arketipo este creată de către designerul italian Giuseppe Vigano și este gândită pentru a-ți permite să te joci cu forma și stilul ei. Poți alege să folosești partea din material textil a pernelor sau pe cea din piele nabuc. Pielea nabuc oferă o experiență tactilă deosebită, fiind fină și catifelată, iar vizual inspiră o eleganță nobilă.

Atenția la detalii se reflectă în toate componentele canapelei, de la materiale la fermoarele huselor detașabile, iar cromatica este sobră. Canapeaua Auto-Reverse este o expresie creativă a simțurilor, cu o funcționalitate ingenioasă și un aspect distins.

Canapeaua poate fi admirată în toată splendoarea ei în showroomul Delta Studio din București în varianta cromatică verde intens.

Fotoliu Jupiter Lite by Arketipo

Fotoliul Jupiter Lite este creat de către designerul Mauro Lipparini și este inspirat din Era Spațială, după cum sugerează și numele. Fotoliul este o variantă îmbunătățită a deja existentului model Jupiter, fiind mai ușor și mai flexibil.

Brațele supradimensionate, designul ergonomic și materialele de înaltă calitate fac din acest fotoliu unul foarte confortabil, în care te cufunzi și te relaxezi imediat, ca și cum ai sta pe un norișor.

În proiectarea și gândirea fotoliului Jupiter Lite s-au folosit materiale precum poliuretan pentru suportul spătarului, umplutură din pene de gâscă și înveliș 100% bumbac. Cadrul este metalic.

Bucătărie Bieder-Trotter by Gamadecor

Bucătăria Trotter de la Gamadecor este a câștigat în anul 2014 premiul Good Design, cea mai importantă distincție în materie de design industrial din lume. Festivalul este organizat de către Muzeul de Arhitectură și Design “Chicago Athenaeum” împreună cu Centrul European de Arhitectură, Artă, Design și Studii Urbane.

Acest premiu onorează caracterul inovator și responsabilitatea ecologică a grupului Porcelanosa, dar și designul unic al mobilierelor de bucătărie și baie.

Bucătăria Trotter de la Gamadecor este expresia tehnologiei de ultimă oră combinată cu forme simple, dar rafinate. Accentul este pus pe funcționalitate, fiind un obiect de mobilier care are, în primul rând, rol practic. Blatul este din piatră naturală de culoare albă, aspect mat și foarte fin la atingere, mobilierul este din lemn masiv de stejar, iar picioarele blatului din metal.

Prețul promoțional al bucătăriei Trotter nu include electrocasnicele, însă poate fi văzută complet utlilată cu electrocasnice marca Franke în showroom-ul Delta Studio din București.

Ansamblu TV Living Quid by Poliform

Ansamblul TV Quid este o piesă de mobilier cu linii curate, de o eleganță discretă și o finețe desăvârșită, proiectată în stil contemporan. Aceasta se distinge prin detaliile și finisajele ireproșabile și prin calitatea superioară a fiecărui element ce o compune. Sertarele sunt din piele naturală, iar finisajele ușilor sunt din lemn de ulm.

Colecția Quid iese din anonimat prin originalitatea stilistică, detaliile sofisticate și finisajele calitative, iar piesele de mobilier din această colecție vin în întâmpinarea celor mai exigente cerințe în materie de design interior.

Amenajare Delta Studio cu ansamblu TV Quid Poliform

Din punct de vedere tehnic, ansamblul TV Quid este un sistem modular versatil care permite diverse configurații în încăperile din locuința ta, inclusiv în dormitor sau în biroul de acasă.  Este compusă din 3 module care pot fi asamblate împreună sau separat, oferind numeroase posibilități în amenajarea casei tale.

Lovy Bed by Bonaldo

Un alt produs aflat la reducere este patul Lovy marca Bonaldo. Conceput de către designerul Sergio Bicego, patul are o alură regală datorită tăbliei supradimensionate care pare că te învăluie într-o îmbrățișare tandră, și a materialului textil tip catifea.

Atât materialele utilizate, cât și designul,  fac ca acest pat să fie o experiență în sine. Patul are un aspect prețios și s-ar potrivi într-un ambient în stil contemporan.

Patul are dimensiunile de 2050 mm lățime și 1940 mm lungime, iar salteaua recomandată este de 2000 x 1800 mm. Piesa de mobilier pe care o propunem este una originală, cu design minimalist, iar tăblia cu deschidere amplă contrastează cu liniile simple ale întregii compoziții.

Culoarea patului care se află la lichidare este kaki, iar pentru a-l testa te invităm în showroom-ul Delta Studio din București.

Bibliotecă Target by Arketipo

Deși are o formă simplistă, biblioteca Target de la Arketipo te surprinde după ce îti lași imaginația să o descopere. Odată așezate cărțile în ea, această piesă de mobilier începe să se joace cu imaginația ta, iar rafturile în formă de cruci capătă valoare atât estetică, cât și practică.

Biblioteca este confecționată din MDF, având un finisaj alb mat și este creată de studioul de design din Japonia, Nendo. Piesa de mobilier ar putea întregi cu succes o amenajare în stil contemporan, sau chiar minimalist.

Compoziție de bibliotecă Zenit by CorteZari

Filosofia brandului CorteZari este aceea de a surprinde constant prin designuri elegante și prin calitate la cel mai înalt nivel.

Compoziția de bibliotecă pe care o propunem la un preț special este una modular. Ea poate fi adaptată nevoilor spațiului unde dorești să o amplasezi, dar și a dorinței fiecărui utilizator în parte în materie de amenajarea interioară. Produsul expus în showroom-ul din București are panourile din piele ecologică de culoare gri și din sticlă, creând astfel un joc între spațiile închise și cele expuse vederii, dar și între materialele utilizate.

Acest ansamblu este un mozaic cu spații de depozitare foarte discrete, dar practice, cu iluminat tip LED și se potrivește într-o amenajare interioară în stil contemporan.

Ți-am prezentat obiectele de mobilier aflate la lichidare de stoc, toate create cu pasiune de către designeri internaționali de succes. Ramane ca tu să ne vizitezi pentru a testa, proba, atinge și admira aceste produse expuse în showroomul Delta Studio din București.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.