Pop Art – studio în stil Pop Art realizat de Beelive

Pop Art, cel de-al doilea studio din proiectul Weiss, se distinge printr-un caracter ludic și noncomformist.

Anca Fetcu Lupu, designer și Ioana Daniel arhitect sunt duo-ul creativ perfect, iar de peste un an colaborează în formula Beelive. Background-ul asemănător, însă totodată diferit, le ajută să se completeze perfect și să realizeze proiecte “out of the box.”
Fiind mereu dornice să experimenteze și având în vedere standardele de ergonomie și siguranță, au exclus varianta de a urma o cale bătătorită.

Cu scopul unei colaborări cât mai transparente, fiecare amenajare pornește de la descoperirea clientului și a nevoilor acestuia.
Duo-ul creativ încearcă să înțeleagă oamenii la un nivel profund, astfel încât să își formuleze brief-ul corespunzător. Echipa Beelive consideră că tocmai această capacitate de a citi printre rânduri și de a înțelege exact nevoile oamenilor, chiar dacă aceștia nu au capacitatea de a transmite concret ceea ce își doresc, reprezintă atuul lor.
Totuși, atât capacitatea de a dibui dorințele clienților, cât și felul în care se mulează pe necesitățile lor vine dintr-un background solid și o experiență acumulată în peste 10 ani de practică.

Pop Art

Pop Art este un spațiu care face parte din proiectul Weiss. Proiectul ce se regăsește pe Str. Michael Weiss a inclus patru studiouri aflate în același imobil din centrul Brașovului. Clientul și-a dorit să amenajeze spațiile în vederea închirierii în sistem booking/airbnb, poziționat pe segmentul high-end/premium. Acesta a fost target-ul, adresat în mod deosebit expaților.
Clădirea se află în centrul istoric, este foarte veche, iar spațiile în general în aceste clădiri sunt mici și înalte, grupate în jurul unei curți interioare. Arhitecta, respectiv designer-ul au profitat de înălțime, de grinzile vechi, de istoria casei. Acest lucru le-a restricționat pe alocuri (nu le-a permis recompartimentarea spațiilor), însă le-a lăsat să se joace pe înălțime.


Având în vedere scopul final al spațiilor, proprietarul a fost foarte flexibil încurajându-le să își manifeste vizunea creativă. Libertatea deplină în ceea ce privește conceptul și bugetul destul de flexibil au determinat ca rezultatul să fie pe măsură.
La fel ca în The Loft se păstrează formatul de open space, cu pat suspendat, doar că sub spațiul patului este amenajată o mică bucătărie dotată cu minifrigider, cafetieră, spumieră, fierbător, prăjitor de pâine.


Conform denumirii alese este un spațiu mult mai colorat, vibrant. Au ales să personalizeze peretele principal cu un tapet custom în tematică Pop Art. Culoarea predominantă a tapetului este galben, nuanță ce se regăsește ca accent și la nivelul pieselor de mobilier. Dintre cele patru spații, acesta se distinge ca fiind cel ludic, atât prin alegerile cromatice cu contraste puternice, cât și prin asocierea de materiale și a pieselor de mobilier.

Pentru baie au optat pentru finisaje luminoase de la Porcelanosa, care compensează lipsa de lumină naturală a băii.
Draperiile lungi de 3,5 m accentuează înălțimea tavanului și ținuta ahitecturală a spațiului. Canapeaua modulară turcoaz invită la interacțiune, putând fi configurată în multiple moduri. În plus poate fi extinsă într-un pat dublu, dublând capacitatea de cazare a locuinței.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.