Printuri pentru usi by Karim Rashid

Chiar si micile modificari  pot avea un efect impresionant. Daca aveti o camera, de designul careia v-ati cam plictisit, trebuie sa faceti o schimbare. Daca insa, nu vreti sa faceti schimbari majore sau bugetul nu va permite, atunci trebuie sa faceti ceva simplu dar de efect. Karim Rashid a lansat o colectie uimitoare de tapet pentru usi. Smart move, as zice eu.

Aceste printuri iti acapareaza itr-atat privirea, incat cu siguranta va schimba total perceptia asupra incaperii ce a devenit anosta. Colectia lui Karim Rashid este foarte variata, astfel incat poti gasi cu siguranta ceva ce-ti va placea si care se va potrivi cu restul incaperii.

Sunt perfecte pentru camerele copiilor sau adolescentilor, asa ca toata lumea se poate bucura de efectul vizual al acestora. Printurile sunt unice si foarte frumoase, iar alegerea unuia singur poate fi dificila.

Vor face orice incapere sa straluceasca.Pentru un design complet puteti zugravi peretii in culori asemanatoare sau chiar contrastante, apoi cateva accesorii, poate o planta si gata designul s-a schimbat complet. Cu siguranta nu va mai fi o camera “plictisitoare”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amazing-Door-Prints-by-Karim-Rashid_9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amazing-Door-Prints-by-Karim-Rashid_5

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.