Produsele premium LAUFEN in showroom-urile Delta Studio

LAUFEN, brand premium de sanitare si unul dintre cei mai importanti producatori din lume, este prezent si distribuit in Romania si prin Delta Studio.

Fondat in 1892, LAUFEN a reusit sa transforme piata produselor sanitare printr-o atentie deosebita acordata manufacturii si design-ului. Astazi, LAUFEN este sinonim cu calitatea elvetiana premium. Inovatie, colectii de exceptie, design functional ridicat la rang de arta, iata pe scurt istoria de 125 a acestei companii.

Lucrul cu ceramica presupune o cunoastere foarte buna a materialului, o experimentare constanta a proprietatilor sale si mai ales capacitatea de a transpune cu precizie ideile in procese industriale. Fiecarui produs in parte i se acorda o atentie deosebita detaliilor.

Design-ul merge mana in mana cu arta prelucrarii. Conceptele originale ale produselor LAUFEN sunt create impreuna cu cei mai in voga designeri ai momentului, printre care Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Peter Wirz sau cuplul italian Ludovica si Roberto Palomba.

Toate realizarile LAUFEN nu s-ar putea obtine fara teluri bine setate. Resurse sustenabile, reciclare inteligenta, pana la produse care reduc cantitatea de apa folosita pentru vasul de toaleta, iata doar cateva din cele mai impresionante reusite cu care acest brand se poate lauda.

Folosind cele mai inovative tehnici de productie, LAUFEN reuseste sa creeze produse premium cu cel mai inalt grad de confort si functionalitate pentru baie.

Vino sa descoperi calitatea premium a produselor LAUFEN in showroom-urile Delta Studio.