Programează-ți vizita în showroom – am lansat noua pagină de programări, cu design intuitiv și funcțional

Cum ar fi să vii în showroom-ul Delta Studio și să nu fii nevoit să aștepți ca unul dintre consilierii noștri să se elibereze pentru a putea discuta cu tine? Cum ar fi să ai o întreagă oră la dispoziție în care să-i spui acestuia despre proiectul tău de amenajare, iar el să-ți ofere cele mai bune oferte și recomandări? Cum ar fi ca acel consilier să cunoască, dinainte, informațiile de bază despre proiectul tău și astfel discuția să fie mai eficientă și anticipativă?

Dacă toate acestea îți sună minunat, îți dăm o veste și mai minunată – de acum, toate cele enumerate mai sus vor deveni realitate. Am lansat o nouă pagină de programări, cu o interfață intuitivă, ușor de folosit, prin care vei putea face o programare în unul dintre cele zece showroom-uri din țară, în ziua dorită.

Invită-ne tu la o primă consultație!

Programare in Showroom Delta Studio

Consilierii noștri sunt la curent cu cele mai noi tendințe în materie de design interior.

Am fost întotdeauna adepții organizării și planificării. Asta nu înseamnă însă că ne lăsăm îngrădită creativitatea în materie de design interior de aceste două principii. Înseamnă, în schimb, că acolo unde este vorba despre cea mai prețioasă resursă a a ta și a noastră – timpul – vrem să-l valorificăm la maximum.

Așadar, pentru ca timpul petrecut împreună să fie folosit cât mai bine, va fi nevoie de implicare din partea ambelor părți. De aceea, te rugăm să te programezi înainte să vii în Showroom, pentru a permite consilierului Delta Studio să se pregătească așa cum se cuvine pentru întâlnire, iar discuția să pornescă de la o bază, construită pe un minim de informații furnizate de tine în formularul de programare.

În esență, tu ne oferi câteva detalii despre amenajarea ta, iar consultantul nostru se pregătește cu cele mai valoroase informații, sfaturi și oferte. Astfel cele 60 de minute alocate doar ție vor fi 100% în beneficiul proiectului tău.

Tip: dacă totuși ajungi într-unul dintre Showroom-urile Delta Studio fără programare, însă ai dori să ai o discuție cu unul dintre consilierii noștri, te ajutăm să faci rapid o programare pe tabletă, direct din locație.

Completarea formularului este foarte facilă și nu îți va lua mai mult de câteva minute. În schimbul acestor minute, primești o mulțime de beneficii:

  • Un e-mail, imediat după programare, cu toate detaliile necesare (data, ora, locația, numele consilierului), iar cu o zi înainte de vizită, un SMS de reminder, cu aceleași informații;
  • Propuneri, oferte și recomandări adaptate nevoilor tale, căci, în urma furnizării datelor minime despre proiectul tău, consilierul Delta Studio se va informa temeinic înainte;
  • 60 de minute de discuții practice alocate doar ție, fără întreruperi și timpi morți de așteptare;
  • Vii, discuți și pleci cu idei – eficientizăm și timpului tău, și timpul nostru.

Cum te programezi?

Programare in Showroom Delta Studio

Clienții au șansa să descopere diversitatea produselor și a finisajelor Delta Studio în cadrul întâlnirii de o oră.

Pentru a beneficia de O ORĂ dedicată doar ție, în care vei primi propuneri adaptate nevoilor și dorințelor tale, de la un consilier cu experiență, trebuie să urmezi 4 pași simpli:

1. Completezi formularul de pe pagina de programare, iar ulterior primești un e-mail de confirmare, cu toate informațiile furnizate;

2. Vei fi contactat telefonic de consilierul cu care te vei întâlni, pentru a valida împreună data, ora și informațiile transmise.  Dacă ai omis sau greșit ceva în formularul transmis, acum poți face modificările dorite;

3. Dacă ai făcut modificări, informațiile actualizate îți vor fi transmise prin e-mail.

4. Vei primi, cu o zi înainte de vizita în Showroom, un SMS de reminder cu toate datele necesare: data, ora, locația Showroom-ului și numele consilierului cu care te vei întâlni.

Simplu, rapid și eficient – toate spre  beneficiul tău!

Uită de vizitele în Showroom în care așteptai ca unul dintre consilierii Delta Studio să se elibereze pentru a discuta cu tine. Completează formularul, vino în showroom cu programare și vei primi, în decursul unei ore, o serie de prime idei de amenajare, adaptate proiectului tău.

 

P.S.: Dacă nu ai deja un cont de client pe site, îți recomandăm să-ți faci unul. Acolo poți salva toate produsele și amenajările preferate, pentru ca, în felul acesta, să te cunoaștem mai bine și să putem discuta pe exemple concrete.

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.