Șapte corpuri de iluminat semnate de designeri internaționali, acum la reducere

Deși nu realizăm întotdeauna, lumina este unul dintre cele mai importante elemente în designul de interior. Ea are puterea de a imprima o anumită atmosferă spațiului și ne determină starea pe care o avem atunci când suntem într-o încăpere.

Mesh Luceplan

Lampa suspendată Mesh de la Luceplan

Designul corpurilor de iluminat are o istorie de aproximativ 60 de ani – în acest interval, designeri faimoși din toată lumea au creat obiecte iconice, care să îmbunătățească felul în care interacționăm cu lumina. Forme inovatoare, finisaje neașteptate, detalii originale, au stat la baza unor obiecte de design ieșite din comun care devin piesele centrale ale spațiului în care sunt amplasate.

Iată șapte corpuri de iluminat de design din portofoliul nostru, care beneficiază acum de discounturi de până la 60%*:

Lampa suspendată Zeppelin de la Flos

Zeppelin Flos

Semnată de celebrul designer Marcel Wanders în 2005, Zeppelin de la Flos s-a impus rapid ca unul dintre cele mai populare corpuri de iluminat de design. Forma inedită reprezintă un candelabru învelit într-un cocon, ce emană o lumină misterioasă și difuză.

Zeppelin Flos

Lampa suspendată Zeppelin de la Flos este expusă în showroomul nostru principal din București.

Lampa suspendată Mesh de la Luceplan

 

Cu un design semnat de argentinianul Francisco Gomez Paz, lampa suspendată Mesh de la producătorul italian Luceplan are un impact teatral în încăpere.

Mesh Luceplan
Structura sa aproape transparentă este formată dintr-o rețea de cabluri flexibile, cu surse LED poziționate la intersecția acestora. Structura este dematerializată și trece în plan secundar, pentru ca adevărata protagonistă să rămână lumina.

Lampa suspendată Chasen de la Flos

chasen-s2-suspension-lamp-patricia-urquiola-flos-6

Creată de Patricia Urquiola în 2007, Chasen emană o lumină difuză datorită structurii inedite, din fibră de sticlă, poliamidă și oțel zincat.

Lampa suspendată Soleil de la Luceplan

Concepută de studioul parizian Odile Decq, lampa suspendată Soleil Noir are un design avangardist care permite difuzarea uniformă a luminii.

Soleil Luceplan

Soleil Luceplan

Lampa Soleil este expusă în showroomul nostru principal din București.

Lampadarul Tango de la Luceplan

Designerul argentinian Francisco Gomez Paz a imaginat un lampadar inovator, pentru lumina ambientală, inspirat de dansul tango. Structura de aluminiu este montată pe o bază triunghiulară, geometria simplă creând un obiect suplu și contemporan.

Tango Luceplan

Lampadarul Tango de la Luceplan este expus în showroomul nostru principal din București.

Lampa suspendată Hope de la Luceplan

Corpul de iluminat Hope, semnat de Francisco Gomez Paz & Paolo Rizzatto, reinterpretează magia candelabrelor clasice, cu ajutorul tehnologiilor moderne și materialelor contemporane.

Hope Luceplan Lentilele Fresnel subțiri, de policarbonat, multiplică lumina și creează o atmosferă sclipitoare, festivă.

Hope Luceplan

Veioza Curl de la Luceplan

Frumoasa și unica, veioza Curl este semnată de designerul Sebastian Bergne pentru Luceplan. Este dotată cu tehnologie LED și lumină ajustabilă.

Curl Luceplan

Dacă te-am convins de impactul pe care un corp de iluminat iconic îl are asupra unui decor, iată sfaturile a șapte arhitecți din România despre cum poți obține un iluminat corect într-o amenajare de interior.

 

* Produsele expuse în showroomul principal din București pot prezenta mici defecte și se achiziționează cu reducere doar din acest showroom.

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.