VIDEO – Sarbatorim primul an al unui nou showroom de succes: Cluj-Napoca Park Lake.

Joi, 20 iunie, showroom-ul Delta Studio Cluj-Napoca din incinta Park Lake a gazduit festivitatea de aniversare a primului an de la inaugurare. Showroom-ul a fost dezvoltat in parteneriat cu grupul spaniol Porcenalosa si expune finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top, in acord cu cele mai noi tendinte. La eveniment au fost prezenti peste 100 de arhitecti si colaboratori de prestigiu ai companiei.

Delta Studio Park Lake este al doilea showroom deschis in Cluj-Napoca, cu intentia ferma de a conecta piata locala la designul de ultima ora, oferind solutii complete de amenajare. Asocierea cu Porcelanosa Grupo, un trendsetter de renume mondial in domeniu, ofera ambiente rafinate, cu stil si personalitate, realizate de designeri celebri.

Selectia elementelor pentru design interior, diverse si sofisticate, a fost primita cu entuziasm de publicul local, generand in primul an o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro. Oferta Delta Studio acopera o plaja larga de preferinte si niveluri de buget, inclusiv gama premium, prin cele 12 reprezentante nationale si magazinul online.

Petrecerea aniversara a inceput la ora 19 si a durat pana seara tarziu. Atmosfera a fost imbogatita de muzica electronica live, ce a putut fi ascultata pe terasa ampla a showroomului.

Sponsorii principali ai evenimentului au fost Kludi si Franke, parteneri traditionali ai Delta Studio.

Delta Studio Park Lake vă așteaptă în fiecare zi de luni până vineri între orele 9-18, iar sâmbătă într 9-14, pe Str. Galati nr. 2, Cluj-Napoca (vis-a-vis de Iulius Mall).

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *