VIDEO – Startul înscrierilor pentru Anuala de Arhitectură București 2020 s-a dat la Delta Studio

Vineri, 18 septembrie, a avut loc evenimentul de lansare a înscrierilor la Anuala de Arhitectură București 2020, organizată de Filiala București a Ordinului Arhitecților din România. Delta Studio, partener cu tradiție al evenimentului, susține anul acesta două secțiuni din cadrul categoriei Arhitectura Amenajărilor Interioare – Amenajări rezidențiale și Amenajări HoReCa.

Desfășurată într-un an atipic, marcat de pandemie, ediția a XVIII-a a Anualei de Arhitectură București are ca temă conceptul „2.00 metri” – distanța socială impusă de pandemie, și o subtemă de dezbatere internațională “Never waste a good crisis”, prin care se va discuta cum diferitele orașe europene fac față acestei perioade, ce schimbări pot apărea și cum putem transforma creativ situațiile de criză.

Anuala de Arhitectură București 2020 - eveniment lansare înscrieri la Delta Studio

Prin juriile internaționale, Anuala va premia cele mai bune proiecte realizate în capitală, cele mai bune proiecte de portofoliu ale arhitecților bucureșteni, dar va iniția și un premiu nou orientat către mediul de arhitectură și antreprenoriat internațional. În premieră, Anuala va premia întreaga echipă ce implementează un bun proiect de arhitectură: arhitect, client, antreprenor, project manager, inginer, constructor.

Emil Ivănescu - Anuala de Arhitectură București 2020 - eveniment lansare înscrieri la Delta Studio

Arh. Emil Ivănescu, Președintele OAR București

Arh. Emil Ivănescu, Președintele OAR București, a explicat în cadrul serii:

„Anuala de anul acesta aduce foarte multe lucruri noi față de alte ediții, în primul rând stabilește niște standarde noi vis a vis de colaboratori și tot ce înseamnă zona de construcții, de business, premiază nu doar arhitectul, ci premiază întreaga echipă pentru că orice lucrare valoroasă este rodul unei munci de echipă, premiază clientul de arhitectură, premiază dezvoltatorul de arhitectură. Avem un juriu foarte divers, sunt patru categorii, fiecare categorie are între trei și cinci secțiuni.”

Arh. Adrian Spirescu

Arh. Adrian Spirescu

Prezent la eveniment, arh. Adrian Spirescu, membru al juriului de anul acesta, a declarat:

„Aceste manifestări ale Ordinului adună energii de a arăta elementele și rezultatele de excelență din domeniu, din profesie. Felicit Ordinul, care are energia și are dorința de a reinventa această formă de organizare a Anualei de Arhitectură, și parcă perioada dificilă a coronavirusului i-a îndârjit și le-a dat energii să refacă și să reorganizeze Anuala, astfel încât să fie mai interesantă și să adune mai multe energii puse în dialog.”

Perioada de predare a proiectelor este 18-28 septembrie, iar Gala de premiere va avea loc pe 15 octombrie.

Evenimentul din 18 septembrie a fost organizat de Delta Studio și OAR București, cu sprijinul sponsorilor principali Porcelanosa Grupo, Kerama Marazzi, Laufen, Ravak, și al sponsorilor AluKönigStahl, Dalet și Kludi. Evenimentul s-a desfășurat pe terasa restaurantului Naan Project din cadrul showroom-ului principal Delta Studio, cu respectarea normelor de protecție și distanțare socială.

În cadrul evenimentului a avut loc și o tombolă, cu premii oferite de sponsorii Ravak, Kludi și Dalet, plus mic mobilier și corpuri de iluminat Flexmat.

Anuala de Arhitectură București 2020 - eveniment lansare înscrieri la Delta Studio - sponsor Kerama Marazzi

Kerama Marazzi, sponsor principal al evenimentului din 18 septembrie.

Prin evenimentele proprii, canalele de comunicare online și offline, showroomurile din țară și albumul anual de design interior, ajuns anul acesta la a cincea ediție, Delta Studio, lider național în domeniul designului de interior, și-a asumat misiunea de a sprijini și promova proiectele valoroase de arhitectură interioară. În această toamnă, Delta Studio va lansa împreună cu OAR București un concurs de randări pentru arhitecți și designeri.

Echipa Delta Studio la Anuala de Arhitectură București 2020 - eveniment lansare înscrieri la Delta Studio

Echipa de marketing Delta Studio la evenimentul de lansare a înscrierilor la Anuala de Arhitectură București 2020

Mai multe imagini de la eveniment sunt disponibile în albumul de pe Facebook.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.