Stil Pop Art într-un proiect de amenajare semnat de iDecorate

Dacă ești în căutare de inspirație pentru amenajarea locuinței tale, iți propunem să urmărești acest proiect realizat de echipa de la iDecorate. Deși apartamentul a fost gândit pentru a fi folosit în regim turistic, suntem convinși că vei găsi resurse utile în cele ce urmează.

Apartamentul se află situat în centrul Bucureștiului, dispunând de o suprafață de 75 metri pătrați. Proprietarii au contactat-o pe Irina Radu pentru a gândi împreună un concept de amenajare potrivit și atrăgător pentru viitorii chiriași sau turiști. Astfel, propunerea în stil Pop Art a întrunit pe deplin cerințele beneficiarilor de funcțional și atractiv.

 

Pentru a putea asigura cât mai multe spații de cazare, fiecare cameră a fost gândită cu pat sau canapea extensibilă. Accesoriile Pop Art conferă dinamism și culoare amenajării, oferind în același timp un strop de inedit spațiului.

Mobilarea s-a păstrat simplă și funcțională pentru a întruni nevoile fiecărei funcțiuni în parte. Spațiile sunt aerisite și luminoase, potrivite pentru o locuire temporară; există zone de depozitare eficiente, alături de o bucătărie dotată cu cele necesare.

 

Finisajele au fost achiziționate de la Delta Studio. Vopseaua colorată folosită în zona holului, a bucătăriei și a livingului este de la Benjamin Moore. O parte din piesele de mobilier sunt achiziționate de la IKEA, iar o parte a fost executata la comandă după proiectul echipei. Din punct de vedere al accesoriilor, tablourile și stickerele reprezintă piesele de rezistență ale amenajării fiind elementele de care Irina s-a folosit pentru a contura povestea acestei amenajări.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.