Superb! Colectia Handmade de la Ragno

Delicate, feminine, discrete, așa sunt elementele decorative ce înfrumusețează plăcile ceramice din colecția “Handmade” de la Ragno. Iar nuanțele sunt superbe! Nu ne-am abținut să nu ți le arătăm pentru că îți vor personaliza baia într-un mod elegant și sigur vor fi mereu în vogă. De ce? Tocmai pentru că au aerul acesta de handmade, de pictură realizată manual, care n-are cum să se demodeze.

Immagini 1597

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (6)

 

Dar știi ce este cu adevărat remarcabil la colecția asta? Faptul că este foarte versatilă. Se potrivește minunat în case cu arhitectură veche ce urmează să fie restaurate sau renovate, dar și în locuințele de bloc sau cele ambientate contemporan. Și da, se potrivesc perfect în pensiuni, chiar și rustice, dar și în hoteluri. Un designer de interior va ști cum să adapteze totul ca să ai parte de un decor personalizat.

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (4)

Poate îți prind bine și date informative despre ele, așa că uite, îți spunem că sunt realizate din pastă albă, ceea ce face ca rosturile să fie foarte discrete, iar dimensiunile sunt de 25 x 76 cm, deci unele atipice, care permit un montaj contemporan. Dar să nu-ți faci probleme în privința greutății lor. Cei de la Ragno au făcut plăcile aceste cu o densitate ușoară, grosime mică de 11,7 milimetri, dar sunt rezistente.

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (1)

Suprafețele plăcilor “Handmade” de la Ragno sunt lucioase, dar e un luciu plăcut, cât să confere un efect tridimensional și să ofere luminozitate băilor, care de regulă sunt mici. Hai, uită-te peste imagini și ai să înțelegi de ce ne-au plăcut așa de mult. Și dacă îți plac și ție, să știi că le poți găsi la Delta Studio, unde ai parte și de serviciile designerilor de interior, adică ale noastre :), dar și de recomandări în privința montajului.

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (2)

 

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (3)

 

smartluxury.ro despre colectia Handmade Ragno  (5)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.