Surface Laboratory by Kerama Marazzi – noi colecții lansate în 2021

Moștenirea italiană, cultura inovației produselor și facilitățile de producție de ultimă generație au permis Kerama Marazzi să devină un brand renumit pe piața internațională de finisaje. Notorietatea construită în timp se consolidează an de an prin inovație continuă. Colecțiile noi, lansate anual, oferă publicului cele mai actuale tendințe estetice și tehnice în materie de placări interioare și exterioare.

În 2020, Kerama Marazzi, prin divizia sa proprie, Surface Laboratory, a prezentat publicului un proiect inovator: plăcile ceramice porțelanate SuperMAXI, cu dimensiuni de 160×320 cm și 120×320 cm și grosimi de 11 mm și chiar mult mai puțin, de 6 mm. Acestea sunt soluții profesionale, destinate în special proprietăților publice, comerciale, dar și rezidențiale. 

Inovația continuă și în anul 2021, cu noile colecții de plăci ceramice SuperMAXI, din divizia Surface Laboratory, lansate recent. Ca unic distribuitor Kerama Marazzi în România , am inclus și noi aceste colecții în portofoliul nostru. 

Abia așteptăm să ți le prezentăm, așa că nu mai lungim vorba și trecem direct la prezentare.

Noutăți Surface Laboratory by Kerama Marazzi în 2021 – modele remarcabile, finisaje lucioase și efecte deosebite

  • Colecția Travertine

O colecție ce reproduce, în mod autentic, estetica travertinului, unul dintre cele mai cunoscute materiale naturale folosite de sute de ani în designul interior.

Modelele de plăci ceramice care imită travertinul galben pal, cu dungi verticale deschise la culoare este cel mai apreciat.

  • Colecția Capraia

Colecția în sine nu este nouă, însă a fost îmbogățită cu un model nou – Bookmatch – care creează un efect interesant de simetrie și oglindire.

Dacă luăm în calcul, pe lângă acest efect de oglindă, și farmecul clasic al marmurei albe, cu venaturi gri complexe, care se găsește foarte rar în galeriile din munții Italiei, obținem o estetică elegantă și impunătoare.

Noile modele sunt disponibile și cu finisaj mat și lucios.

  • Colecția Noche, nuanța Dark Beige

O colecție caracterizată de varietate cromatică și senzație de intimitate, compusă din plăci ceramice care imită lemnul de diferite esențe.

Modelul nou este Dark Beige, a cărui textură pare înrudită cu cea a stejarului. Suprafața mată a plăcilor impune o anume eleganță și prestanță, ce creează impresia de finisaj de lux.

  • Colecția City Night

Ca o nouă reinterpretare a texturilor clasice de beton, colecția City Night are un nume emblematic pentru noua estetică. Plăcile ceramice au fost acoperite cu o glazură specială, lucioasă, ce sclipește discret în întuneric. Efectul obținut poate fi asemănat cu luminile orașelor, văzute noaptea de la înălțime.

Plăci Ceramice City Night Beige.

Cu ajutorul acestor plăci ceramice, interioarele și fațadele clădirilor capătă o cu totul altă înfățișare – mai impunătoare și modernă.

  • Colecția City

Include acum o nouă culoare: plăcile ceramice de un maro mat, închis, puternic, a cărui textură imită cimentul. Reprezintă o alternativă foarte bună pentru cei care își doresc un aspect industrial la nivelul amenajării, dar caută și acea doză de intimitate, căldură și blândețe.

  • Colecția Nickel

O colecție “metalică” adecvată atât pentru spațiile interioare, cât și pentru designul fațadelor exterioare.

Plăcile ceramice care o compun sunt disponibile în două variante de dimensiuni SuperMAXI: de 160×320 cm și 119,5×320 cm, cu grosimi de 6 sau 11 mm.

  • Colecția Rainbow

În totală antiteză cu numele, colecția Rainbow este compusă din plăci ceramice monocrome. Acestea sunt mereu în trend, pentru că oferă nenumărate posibilități creative de design.

De exemplu, folosirea plăcilor ceramice albe, mate sau lucioase, într-un spațiu de birouri, oferă senzația de spațiu generos și mai luminos.

  • Colecția Sahara Black

Reprezintă cel mai rafinat model de marmură neagră. Suprafața lucioasă a plăcilor ceramice, cu venaturi albe discrete, atrage atenția imediat, stârnind admirația privitorilor.

Acest model natural, impregnat pe suprafața gresiei porțelanate SuperMAXI se adaptează perfect atât în spațiile publice, cât și în cele private, conturând, în ambele cazuri, o estetică impunătoare și cu totul remarcabilă.

  • Colecția Olimpico Striato

O caracteristică distinctivă a plăcilor din această colecție este reprezentată de liniile gri, ce se întind vertical și paralel pe fundal alb.

Formatele SuperMAXI reproduc estetica deosebită, atât în finisaj lucios, cât și mat.

Plăci ceramice personalizate – o altă noutate a brandului Kerama Marazzi

Expresivitatea aspectului interior și exterior al unei clădiri este unul dintre principalele obiective pentru orice arhitect proiectant. Asta explică interesul din ce în ce mai mare pentru materialele ce permit obținerea unui look unic, personalizat al clădirii.

Confruntându-se tot mai des cu astfel de cereri, Kerama Marazzi a dezvoltat o soluție relevantă și inovatoare: posibilitatea de a personaliza plăcile ceramice de 160×320 cm după modelele cerute de designeri.

Tehnologia avansată folosită de brand permite aplicarea unor imagini de orice complexitate pe suprafața plăcilor ceramice, cu scopul de a da viață unor idei arhitecturale ieșite din comun. Materialele rezultate sunt realizate fidel după schițele designerului, tocmai pentru ca rezultatul final să fie memorabil, funcțional și să corespundă întocmai viziunii acestuia. Garanția acestor rezultate poate fi confirmată de numeroasele proiecte implementate cu succes de Surface Laboratory, în colaborare cu arhitecti și dezvoltatori.

Așadar, dacă vrei să obții un design remarcabil, cu finisaje de ultimă oră, vino în showroom-urile noastre și discută cu unul dintre consultanții noștri despre cum poți include noile modele de plăci ceramice SuperMAXI de la Kerama Marazzi în proiectul tău. Programează-ți înainte vizita pentru ca agentul să se poată pregăti cum se cuvine și timp de o oră să discutați pornind de la idei concrete.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.