Surface Laboratory by Kerama Marazzi – soluții profesionale pentru spații publice, comerciale și rezidențiale

Moștenirea italiană, cultura inovației produselor și facilitățile de producție de ultimă generație au permis Kerama Marazzi să devină lider pe piața internațională de finisaje, cu o capacitate de producție ce se desfășura, în 2019, pe 39 milioane de metri pătrați.

Fabrica Kerama Marazzi Surface Lab in Orel, Rusia

Fabrica de producție Kerama Marazzi din Orel, Rusia

Inovația continuă a brandului, prin noi colecții lansate anual, oferă publicului cele mai actuale tendințe estetice și tehnice în materie de placări exterioare și interioare. Un astfel de obiectiv a dus la investiții în producție de peste 150 milioane USD în perioada 2014-2018.

Tehnologii de producție avansate Surface Lab By Kerama Marazzi

2019, Malino, Moscova – Lansarea liniei de producție italiene Continua +, un sistem inovator, de ultimă generație, care a devenit primul din Rusia ce permite  producerea formatului SuperMAXI de gresie poțelanată, cu dimensiuni de până la 160×320 și 120×320 cm.

Noutăți în portofoliul Kerama Marazzi în 2020 – formatele SuperMAXI realizate cu ajutorul Surface Lab

Surface Lab By Kerama Marazzi

Gresie porțelanata cu aspect de ciment SuperMAXI ky Kerama Marazzi

Gresie poțelanată cu aspect de ciment CITY BLACK 119.5X320

Gresie porțelanată SuperMAXI CITY BEIGE 119.5X320

Gresie porțelanată CITY BEIGE 119.5X320

În 2020, Kerama Marazzi, alături de Surface Laboratory, a prezentat un proiect inovator: dimensiunea SuperMAXI a plăcilor de gresie porțelanată: 160×320 cm și 120×320 cm. Noul produs este disponibil în diferite texturi și două grosimi – 6 și 11 mm.

Divizia Surface Laboratory de la KERAMA MARAZZI este specializată în furnizarea soluțiilor profesionale de finisaj pentru proprietățile publice, rezidențiale și comerciale. Împreună cu firme de arhitectură și dezvoltatori, brandul vine cu proiecte de neegalat, în efortul de a întruchipa cu precizie ideile creative ale publicului său și de a face fiecare clădire ridicată cu adevărat atractivă.

Plăcile ceramice SuperMAXI - Surface Lab by Kerama Marazzi

Gresia porțelanată supradimensionată, în formate de 1200×3200 mm și 1600×3200 mm, se pretează atât în spații publice, cât și private, la interior și exterior.

Divizia brandului oferă oportunități unice de placare interioară și exterioară a clădirilor, cu ajutorul plăcilor de gresie porțelanată de dimensiuni mari. Colecția SuperMAXI dispune de produse capabile să reproducă orice textură, într-un format extrem de mare, de la marmură și piatră, la texturi inedite de lemn.

SuperMAXI – mai mult decât super dimensiuni, o sinergie perfectă între pragmatism și design

Caracteristicile tehnice permit utilizarea plăcilor în format SuperMAXI atât pentru designul interior, inclusiv montate pe pereți și pardoseli, cât și pentru utilizarea pe fațade, ca parte a sistemelor de pereți cortină.

Spatiu finisat cu plăci ceramice by Surface Lab Kerama Marazzi

Plăci ceramice supradimensionate cu aspect de marmură – o alegere elegantă pentru recepții, lobby-uri și alte zone de trecere.

Gresie porțelanată SuperMAXI by SurfaceLab

Gresie porțelanată cu aspect de marmură CAPRAIA WHITE 160X320

Produsul poate fi utilizat și pentru fabricarea și decorarea pieselor de mobilier (mese, blaturi, panouri), precum și pentru designul spațiilor rezidențiale și publice.

Amenajare exterioara cu plăcile ceramice Kerama Marazzi

Gresie poțelanată cu aspect de ciment CITY ANTRACITE 119.5X320

Gresie poțelanată cu aspect de ciment CITY ANTRACITE 119.5X320

Dacă din punct de vedere estetic plăcile ceramice din colecția SuperMAXI ating același standard precum cele clasice, din punct de vedere al montajului proprietățile tehnice superioare ale acestora permite o asamblare mai simplă.

Amenajare interior cu plăci ceramice Surface Lab by Kerama Marazzi

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală MARINACHE GREY 119.5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală MARINACHE GREY 119.5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală MARINACHE BLACK 119.5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală MARINACHE BLACK 119.5X320

Rezistența ridicată la alunecare permite plăcilor SuperMAXI să fie utilizate în spațiile publice și în industria ospitalității, iar capacitatea de imprimare de înaltă calitate și de reproducere precisă a culorilor are puterea de a transforma cu totul atmosfera și aspectul încăperilor.

Spațiu public amenajat cu plăcile ceramice by Kerama Marazzi Surface Lab

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală ARDESIA BLACK 119,5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală ARDESIA BLACK 119,5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală ARDESIA ANTHRACITE 119,5X320

Gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală ARDESIA ANTHRACITE 119,5X320

Astfel, în termeni de durabilitate, păstrarea culorii, longevitate, rezistență la îngheț și la alunecare, aceste plăci ceramice sunt greu de egalat de oricare altele, în ceea ce privește finisajele exterioare și interioare ale spațiilor urbane.

Delta Studio este distribuitor exclusiv Kerama Marazzi în România, așa că dacă vrei să vezi aceste panouri SuperMAXI cu ochii tăi și dacă vrei să afli mai multe despre cum le-ai putea include în proiectele tale, te așteptăm în Showroom-ul nostru principal, din strada Progresului, nr. 1-3, din București.

Dacă ai în derulare un proiect complex sau îți dorești să începi cum se cuvine unul nou și ai nevoie de o discuție cu un profesionist, poți să-ți rezervi o întâlnire cu unul dintre consilierii noștri, direct de pe site. Accesând pagina de programări în showroom și completând formularul îi oferi consilierului câteva informații de bază despre proiectul tău, astfel încât el să se poată pregăti cum se cuvine, pentru întâlnirea de o oră cu tine.

Până atunci însă, te poți inspira din amenajările deosebite made by Delta Studio, din categoria de idei de amenajări.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.