Tapet pentru exterior

Tapetul pentru exterior este o solutie versatila si neconventionala, creata pentru pereti exteriori si fatade. Poate fi folosit in proiecte rezidentiale, industriale sau comerciale. 

Wall&Deco  sunt experti in  expunerea imaginilor expresive la vedere, la o scara cat mai mare, in culori cat mai vii si in combinatii cat mai indraznete, chiar si pentru exterior. Putin diferite fata de cele de interior, aceste opere de arta  ale celor de la Wall&Deco pot transforma orice fatada clasica intr-un paradis modern. Daca avem curajul de a utiliza tapetul in  interior de ce nu am face-o si pentru exteriorul unei cladiri sau al propriei case?! Ar fi frumos sa vedem printre  cladirile vechi si posomorate din orasele tarii, cate o cladire personalizata ce-ti fura un zambet si-ti incanta privirea!

Din pacate oricat de curajosi am fi, un finisaj de genul acesta  nu prea se potriveste conceptelor caselor si vilelor  de la noi, poate doar daca ar fi vorba despre constructii foarte moderne, cu linii drepte si design minimalist.

Colectia se numeste OUT (Outdoor Unconventional Texture) si dezvaluie forme geometrice neconventionale, neutre sau  colorate, unele imitand chiar lemnul sau  imprimeul de „camuflaj”.

 

Aceata colectie este tratata cu o substanta  speciala pentru mediul exterior si rezista la temperaturi extreme, nedeteriorandu-se in timp. Tapetul, in functie de dorintele dvs, poate fi aplicat fie pe toata fatada, fie in anumite „puncte cheie”, cum ar fi peretele din dreptul terasei sau al piscinei.

Intr-un articol viitor vom scrie si despre noua revelatie a celor de la Wall & Deco si anume tapetul pentru baie 🙂 Pana atunci, daca v-am starnit curiozitatea va asteptam in showroomurile Delta Studio pentru mai multe detalii de la specialistii nostri!

piranesi

tree

 

negative

tri-angle-outdoor-wallpaper-by-wall-and-deco

WallDeco-Outdoor-11

WallDeco-Outdoor-6

WallDeco-Outdoor-1

mad-landscapes-outdoor-wallpaper-by-wall-and-deco

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.