Tehnologii premium pentru modele spectaculoase de piatra naturala, de la L’Antic Colonial

Ne aflam intr-o perioada de timp in care se pune mare accent pe tot ceea ce este natural, prin folosirea produselor ecologice. De aceea, mi-am propus sa aduc in lumina reflectoarelor un material aflat mereu in tendinte: piatra naturala. Si nu vorbim generalitati, deoarece producatorul  L’antic Colonial, din Grupul Porcelanosa, ne ofera acest produs intr-un mod inedit prin intermediul tehnologiilor BIOprot si Touch.

L'Antic Colonial 6

BIOprot este un tratament lichid transparent, non-toxic, ce creeaza o bariera care impiedica inmultirea bacteriilor aflate in intreaga casa, inclusiv in bucatarii și bai. Toate produsele din piatra naturala comercializate de  L’Antic Colonial sunt protejate cu BIOprot pentru a asigura un nivel al curateniei de neegalat. Principiul se bazeaza pe folosirea nanotehnologiei cu particule de argint. Ionii de argint interactioneaza cu membrana celulara a bacteriiilor impiedicand hranirea acestora, ceea ce conduce la golirea continutului celular. Particulele de argint sunt distribuite uniform pe suprafata de piatra pentru a asigura o protectie anti-bacteriana de lunga durata. Tehnologia BIOprot previne inclusiv acumularea petelor si a mirosurilor.

Touch este un tratament protector inovator conceput special pentru piatra naturala ce urmeaza sa fie montata la exterior. Aplicarea sa pe toate cele sase laturi ale unei placi (fete principale si muchii) previne exfolierea suprafetei de uzura, conserva proprietatile pietrei si pastreaza proaspat aspectul sau in timp. Touch asigura protectie la apa sau umezeleala, impotriva agentilor atmosferici, la eflorescenta, exfoliere, „imbatranire” si descompunere. Tehnologia permite pietrei naturale sa respire si nu ii modifica coloristica sau textura.

          L'Antic Colonial 5                     L’Antic Colonial se impune prin spectaculozitatea modelelor si design premium. Gama de produse cuprinde marmura, travertin, granit, quartz, limestone, sandstone, iar modelele sunt disponibile intr-o larga varietate de texturi speciale, cucerind prin unicitate. Producatorul surprinde cu sugestii de amenajare inedite pentru intreaga casa. Nu poti ramane indiferent asupra interioarelor decorate cu piatra naturala L’Antic Colonial. Conceptul decorarii cu piatra naturala si viziunea acestuia au capatat o complexitate ce incorporeaza noi sensuri mereu. Piatra naturala confera suprafetei placate o infatisare specifica, creeaza un ambient de inalt nivel si realizeaza o divizare placuta a suprafetei. Principalele calitati ale materialului sunt: naturaletea, autenticitatea, spontaneitatea, rezistenta si trainicia, dinamism prin ritmurile texturii si liniile de desen ale pietrei, convingatoare mesaje cromatice. Cel mai bun prieten al pietrei naturale este lemnul, care-i restituie caldura, muzicalitate si vibratie de viata. Astfel, orice piesa decorativa sau ornamentala combinata cu lemn sau plante va fi mult potentata de un astfel de fundal.
La Delta Studio gasiti cel mai complex showroom de piatra naturala din Romania, cu peste 200 de modele si selectii unice adunate de la producatori exclusivisti, precum L’Antic Colonial.

L'Antic Colonial 4

 

L'Antic Colonial 3

L'Antic Colonial 2

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.