TownHouse si Twist

Colecţia de plăci ceramice de la Villeroy&Boch pentru 2014 se pliază pe cele mai noi tendinţe ce vor creiona spaţiile rezidențiale și publice și creionează două soluții contemporane ilustrate prin colecțiile TownHouse și Twist.

TOWNHOUSE asociează naturalul cu durabilitatea  într-o elegantă combinaţie pardoseală – perete, o creaţie echilibrată în care starea de bine este aproape palpabilă. Designul acestei game de lux smart este transpus în tonalităţi atenuate de alb, bej şi gri antracit. Încăperea are un aer natural, urban şi modern. Pereţii sunt placaţi cu faianţă mată, de format alungit 20 x 60 cm. Plăcile sunt tratate prin metoda ceramicplus, pentru a facilita operaţiunea de curăţire. Pardoseala este placată cu piese de ceramică porţelanată emailată vilbostone, în două formate dimensionale (60 x 60 cm şi 45 x 90 cm). Suprafaţa plăcilor este reliefată, corespunzând unui standard antiderapant R9.

TownHouse de la Villeroy Boch

TownHouse de la Villeroy Boch

TWIST propune o abordare murală în culori vintage degajând optimism şi o frenetică bucurie de a trăi. Faianţa, în format 25 x70cm, este propusă în 4 nuanţe coloristice: alb, crem, vanilie şi mentă. Suprafaţa poate fi lucioasă ori mată. Decoraţiunea murală este animată de plinta în nuanţe de galben, ocru, turcoise, şi petrol. De asemenea, atât colţurile închise cât şi cele deschise pot fi placate cu piese special, în culori complementare: alb, crem, mentă, vanilie, turcoise pastel şi verde.

Twist de la Villeroy Boch

Twist de la Villeroy Boch

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.