Un cadou pentru casa ta

Este luna cadourilor, asta o stim cu totii, insa parca vrem ca anul acesta sa facem ceva diferit fata de anii trecuti. Sa nu oferim un simplu cadou, ci sa facem ceva in plus….sa implinim un vis…un vis al cuiva drag. O satisfactie pe care o va simti  toata viata nu doar acum, in pragul Craciunului!

456

 

In acest an, in pragul sarbatorilor de iarna, va propunem un cadou inedit. Cum ar fi daca, in locul lucrurilor pe care ne-am obisnuit sa le daruim si sa le primim in fiecare an, am oferi de aceasta data celor dragi bucuria de putea transforma casa in spatiul visat, printr-o amenjare Smart Luxury obtinuta in conditii deosebit de avantajoase. Va  oferim  GRATUIT proiectul de amenajare personalizat  realizat de echipa noastra de arhitecti de interior si un discount de 20% la toate produsele din portofoliul nostru , folosite in cadrul acestui proiect. De toate acestea va puteti bucura tot anul viitor!

Amenajarea caminului este o experienta creativa incarcata de satisfactii. Ea incepe cu un exercitiu de imaginatie a spatiului visat, iar gustarea in avans a senzatiei de confort si buna dispozitie pe care o inspira aceasta imagine este poate cea mai placuta etapa. Va invitam sa o oferiti in dar celor dragi, sub bradul de Craciun, sub forma unui voucher, reprezentand o promisiune ca  visul lor va deveni realitate pe parcursul anului care va incepe in curand. Este o promisiune pe care noi, Delta Studio ne angajam sa o respectam  in numele dvs.

Toate conditiile prin care beneficiarii din Romania se pot bucura de acest cadou sunt facute publice aici  https://www.deltastudio.ro/promovoucher-3.html

 

RF3 BARON                                           Bucataria Baron din colectia Smart Luxury

RF2 TAMED NATURE                                           Bucataria Tamed Nature din colectia Smart Luxury

RF1 TOSCANA                                         Bucataria Toscana din colectia Smart Luxury

 

cutiA-prezentare                                        Cutia Mobiler modular de baie Arh. Andreea Pinter

mishu -prezentare                                    Conceptul de mobiler de baie M8DE Arh Mihai Constantin

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.