VIDEO – Acasă la Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au început un nou capitol în viața lor, marcând două evenimente importante în 2021: nunta de vis din august și mutarea în noul lor apartament din București, pe care am avut ocazia să îl vizităm și noi înainte de Crăciun.

Apartamentul cuplului reflectă un stil industrial, în special datorită pereților cu aspect de beton nefinisat, dar și a texturilor de metal și a nuanțelor masculine de gri și negru.

Pentru a transmite un sentiment de “acasă”, spațiul a fost îndulcit cu texturi de lemn și culori calde, regăsite la piese de mobilier precum canapeaua Bonaldo, patul, dar și la celebrul perete parametric din living.

Zona de parter este formată din living și o bucătărie open space, dormitor matrimonial cu baie proprie, o cameră-dressing și încă o baie, iar zona de la etaj adăpostește încă o bucătărie și terasa generoasă, unde lui Carmen îi place să facă plajă vara sau baie în jacuzzi iarna.

Apartamentul servește și ca spațiu pentru campaniile lui Carmen, care a avut foarte clar acest obiectiv în minte când a definit stilul de design împreună cu arhitecta. În consecință, cuvântul care descrie cel mai bine ambientul este “instagramabil”, iar investiția inițială a meritat din plin, fiecare colț fiind valorificat la maximum și în scop profesional.

Inspirația pentru amenajare și-a avut sursa, în mare parte, pe Pinterest, iar biroul de arhitectură Delta Studio Design a avut grijă să pună în scenă toate aceste idei în maniera cea mai potrivită, astfel încât să reflecte dorințele și personalitățile celor doi.

Carmen spune că nu s-au obișnuit foarte ușor cu noua locuință: “Nu aveam reflexe în casa asta. N-a fost familiară din prima.”

Canapeaua și peretele din spatele TV-ului sunt, fără îndoială, vedetele livingului. Canapeaua este modulară și poate fi configurată după nevoile spațiului avut la dispoziție, iar nuanța intensă, de foc, conferă un aer cozy și intim, în contrast cu bucătăria industrială.

Holul este unul inedit, LED-urile creând un spațiu futuristic foarte atractiv. Ușile filomuro de la Porta Doors au ajutat la crearea holului minimalist, fiind ascunse în pereții gri-beton, facilitând astfel un design curat și fluid.

“Nimic nu este imposibil dacă ai echipa potrivită lângă tine. N-am simțit un moment că am pierdut banii.”, spune Carmen în încheiere.

Sperăm că ți-a plăcut amenajarea apartamentului lui Carmen Grebenișan și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a fi la curent cu cele mai noi proiecte realizate de arhitecți și designeri români.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.