VIDEO – Amenajare apartament cu 2 camere Aviației Park

Astăzi vorbim despre amenajarea unui apartament din ansamblul Aviației Park din nordul Bucureștiului, care are o suprafață utilă de 50 mp, compartimentată astfel: living, dining și bucătărie, dormitor și două băi.

Fiind un apartament destinat vânzării, stilul de design a fost ales astfel încât să satisfacă o variatate cât mai largă de potențiali clienți. Amenajarea a fost gândită în stil contemporan, cu accente glamour, iar bugetul total a fost de 9000 euro.

La intrare în apartament suntem întâmpinați de un dulap cuier cu mânere de tip diamant, un detaliu ce dezvăluie încă de la început aerul cochet al apartamentului. Înaintând, nu putem trece cu vederea oglinda în formă de soare care înnobilează spațiul.

În continuare, ajungem în zona open space ce include livingul, diningul și bucătăria. Acest spațiu comun este punctul central al apartamentului, unde prietenii și familia se adună pentru a petrece clipe plăcute împreună.

Bucătăria este executată pe comandă din MDF, cu blat termoizolant ce imită marmura, iar electrocasnicele și accesoriile sunt de la Franke.

Deși face parte din open space, diningul este o zonă intimă și retrasă. Masa de dining este Cooper Lungo de la brandul nostru din România, Formmat, iar scaunele ce se potrivesc minunat cu aceasta sunt Soft Pink, tot marca Formmat.

Livingul este aerisit, fără piese de mobilier sau decorațiuni care să încarce spațiul. Nuanțele de alb, gri și maro alese aici conferă un echilibru cromatic plăcut, iar inserțiile foarte subtile de auriu subliniază discret ideea de glamour.

Elementul care surprinde în acest living este panoul placat cu gresie Monte Tiberio de la Kerama Marazzi, pe care se poate prinde un televizor.

Dormitorul este gândit în nuanțe de argintiu, completate de albastru regal, iar tapetul este cel care dă o notă de eleganță prin textura sa.

Noptierele sunt, de fapt, măsuțe de cafea, cărora arhitecta Ioana Birtea le-a găsit altă utilitate. Putem spune că noul lor rol li se potrivește de minune!

Sperăm că ți-a plăcut amenajarea apartamentului din Aviației Park și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a fi la curent cu cele mai noi proiecte realizate de arhitecți și designeri români.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.