VIDEO – Amenajare apartament cu 3 camere Sea On Mamaia

Apartamentul amenajat de colega noastră de la Delta Studio Design, Simona Bonea, se află în Mamaia Nord, într-o zonă ce se află în continuă dezvoltare și are o suprafață utilă de 80mp. Amplasarea, designul suplu, dar și finisajele smart luxury fac din acest apartament unul aerisit, unde te vei simți ca în vacanță.

Un apartament la malul mării ce transmite calm și destindere atât prin tonurile alese, cât și prin designul simplu, dar de efect. Stilul ales este unul modern, cu accente glamour, subliniate de finisajele prețioase ale corpurilor de iluminat și ale bateriilor din baia principală.

Apartamentul dispune de două dormitoare, un open space format din bucătărie, dining și living, două băi, și o terasă generoasă cu vedere la mare. S-a optat pentru o paletă deschisă de culori, pe fondul pereților de un alb imaculat utilizându-se nuanțe de gri deschis, tușe de auriu care înnobilează spațiul, completate de albastru marin și verde turcoaz care evocă marea.

Bucătărie Formmat

Bucătăria marca Formmat are un finisaj gri mat care, în combinație cu plăcile ceramice cu aspect de marmură de la Kerama Marazzi, formează o estetică atemporală și rafinată, de o simplitate atrăgătoare. Electrocasnicele de la Franke asigură o înaltă funcționalitate în spațiul bucătăriei. În continuarea acestui spațiu se conturează zona de dining, unde iluminatul-accent dat de lampa suspendată de la Flexmat creează un loc intim de luat masa.

Fluxul open space-ului continuă în mod firesc cu livingul, unde canapeaua Formmat este elementul cel mai plăcut și confortabil din ambient, dar și foarte practic, datorită materialului care nu se pătează.

Prin contrast cu pereții albi din zona de zi, în dormitoare s-a utilizat tapet de la Kerama Marazzi în nuanțe ce amintesc de relaxarea mării.

Apartamentul are două băi: cea cu duș walk-in este decorată cu ceramică tip lemn combinată cu plăci cu aspect marmorat de la Kerama Marazzi, iar cea de-a doua baie prezintă accente rafinate, cu o atmosferă de SPA.

Finisajul auriu satinat al obiectelor sanitare sugerează discret o notă glam și distincție. În ambele băi s-au folosit obiecte sanitare Dalet, lavoarele fiind din colecția Color by Karim Rashid.

Cada freestanding cu exterior negru lucios și interior alb este elemental preferat al Simonei: “Știu sigur că acea cadă […] va fi folosită cu mare plăcere.”, spune ea.

Sperăm că ți-a plăcut amenajarea apartamentului din Mamaia și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a fi la curent cu cele mai noi proiecte realizate de arhitecți și designeri români.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.