VIDEO – Amenajare de Interior – Apartament 3 camere – Floreasca Residence

by • March 19, 2018 • deltastudio, Proiecte|AmenajariComments (5)3007

Am fost in vizita la un apartament showroom de trei camere din ansamblul Floreasca Residence, Bucuresti, realizat impreuna cu Delta Studio. Este o amenajare de interior moderna si confortabila, perfecta pentru o familie ce apreciaza designul contemporan si locuirea de calitate.

Floreasca Residence este potrivit persoanelor cu un buget peste medie, care apreciaza linistea, confortul si natura. Pentru acest apartament showroom de 3 camere, de 70 mp (+balcon), s-a propus o amenajare de interior moderna si functionala. 

Livingul cuprinde o zona de relaxare, cu o canapea ce ofera o priveliste spre terasa, si zona de dining. 

Pentru amenajarea de bucatarie, s-a propus un mobilier modern din MDF vopsit alb, fabricat de Delta Studio si utilat cu electrocasnice Franke. Spatiul de 8,4 mp este amplificat prin finisajele deschise la culoare. Pentru pardoseala, s-a ales gresie tip parchet de la Porcelanosa, ce imbina frumusetea si caldura lemnului natural cu avantajele practice ale placilor ceramice. 

Pentru portiunea dintre corpurile de mobilier, s-a ales faianta Forest Slate de la Porcelanosa. Modelul hexagonal aduce dinamism spatiului. 

Apartamentul este prevazut cu doua bai, amenajate in finisaje deschise, inspirate de natura. In baia principala (4,35 mp) s-a ales faianta 3D Ona si faianta Madagascar de la Porcelanosa.

Pentru a doua baie (4,05 mp), s-a ales faianta 3D Old Beige si faianta Newport Beige de la Porcelanosa. Aceasta baie este prevazuta cu spatiu pentru masina de spalat.

Dormitorul matrimonial este amenajat cu dressing si pat, fiind decorat cu nuante deschise si naturale, ce aduc o stare de liniste si confort.

Clientii care viziteaza acest apartament showroom sunt impresionati placut de compartimentarea spatiilor si de modul de amenajare modern.

Pin It

Related Posts

5 Responses to VIDEO – Amenajare de Interior – Apartament 3 camere – Floreasca Residence

 1. Tibi says:

  Blatul si chiuveta din bucatarie din ce sunt facute?

 2. Rebeca says:

  Biuna ziua
  Cam la ce valoare a dus aceasta amenajare
  Va deplasati si in afara Bucurestiului
  Multumesc
  O zi frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *