VIDEO – Amenajare in Stil Clasic cu un buget de 23000 EUR

Am revenit in ansamblul rezidential Vita Bella Residence din Pipera, pentru a filma apartamentul showroom amenajat de Delta Studio in stil clasic. Daca nu l-ati vazut inca pe cel amenajat modern, situat cu un etaj mai jos, o puteti face aici.

Apartamentul are o suprafata de 143 mp, cu un open space generos care cuprinde zona de gatit si zona de dining.

De amenajare s-au ocupat cons. de vanzari Nicoleta Perjeru si arh. int. Ana-Maria Fierascu. Beneficiarii si-au dorit un apartament clasic, elegant, care sa se incadreze in bugetul de 23000 EUR. Elementele clasice se regasesc in detaliile mobilierului si in corpurile de iluminat. Stilul apartamentului a pornit de la o alaturare de culori si finisaje care, impreuna cu pardoseala, sa creeze un melanj discret.

Zona de zi este formata dintr-o canapea de 4 locuri, o masa in stil clasic si un taburet. Canapea Flexmat by Delta Studio – 1615 eur+tva, masa cafea – 126 eur+tva

Tot aici, regasim pe peretele opus canapelei un ansamblu format dintr-o comoda TV asezata pe pardoseala, si corpuri suspendate.

Mobilier living Formmat by Delta Studio – model Baron, lemn masiv vopsit mat: 814 eur+tva, tapet Eijffinger, colecția Resource – 135 eur+tva

Zona de bucatarie este in forma de U, ceea ce o ajuta sa creeze intre bucatarie si dining o mica delimitare, in acelasi timp conferind si un spatiu de lucru generos.

Mobilier de bucatarie Baron, Formmat by Delta Studio, din lemn masiv vopsit opac – 2989 eur+tva

S-a folosit un mozaic de piatra Keramyth (Emperador Crema Marfil ), care se potriveste cu intreg ansamblul. S-au ales electrocasnice in stil retro, de la Franke, pentru a completa stilul. Zona de dining beneficiaza de o lumina generoasa naturala si are o masa extensibila pentru pana la opt persoane, cu picioare strunjite in linii clasice.

Masa extensibila Formmat by Delta Studio – 450 eur+tva

In aceasta zona, s-a dorit un dressing foarte incapator, cu un model care se completeaza cu fronturile bucatariei, tot din tei masiv, vopsit opac.

Dressing Formmat by Delta Studio cu 8 usi din lemn masiv vopsit opac – 2173 eur+tva

Apartamentul are doua bai, amenajate cu finisaje in nuante naturale. Baia de serviciu are un dus cu scurgere in pardoseala si este dotata cu obiecte sanitare Dalet. S-a folosit parchet ceramic si faianta cu aspect de lemn Keramyth.

Faianta Wood Deck de la Keramyth – 56 lei/ mp (tva inclus)

Gresie Wood Floor de la Keramyth – 56 lei/ mp (tva inclus)

Si baia aferenta dormitorului matrimonial este amenajata cu gresie si faianta Keramyth, sanitare Dalet si mobilier suspendat Delta Studio. Tonurile deschise creeaza impresia de spatialitate.

Mobilier suspendat si oglinda Fold – 128 eur+tva

Faianta 3D rectificata Natural Stone de la Keramyth – 64 lei/ mp (tva inclus)

Gresie Stone Beige de la Keramyth – 56 lei/ mp tva inclus)

Dormitorul copilului este format dintr-un pat de o persoana, un birou si un dressing. Cromatica este una calda si armonioasa, ce se imbina perfect cu detaliile clasice.

Ansamblu birou, lemn masiv vopsit opac – 938eur+tva

Dormitorul matrimonial este compus dintr-un pat cu doua noptiere si un dressing.

Pat dormitor matrimonial Formmat by Delta Studio – 420 eur+tva

Speram ca v-a placut aceasta amenajare si va invitam sa va abonati la canalul nostru de Youtube!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.