VIDEO – Apartament showroom în stil loft Noa Residence, București

Apartamentul de showroom din cadrul complexului Noa Residence este gândit în stil loft, dispus pe 2 nivele, și a fost amenajat în colaborare cu renumitul designer de interior Hamid Nicola Katrib. Apartamentul a fost gândit până la cele mai mici detalii pentru a crea un ambient comod și cool, în care să te simți imediat ca acasă.

Cu o suprafață utilă de 61,5 mp, apartamentul din cadrul complexului Noa Residence este realizat în stil contemporan, cu elemente decorative deosebite, precum măsuțele de cafea din living sau veiozele atipice, ce scot ambientul din anonimat.

Veioză cu suport pisică

Compartimentarea spațiului este gândită astfel: la primul nivel se regăsesc livingul, bucătăria și baia de oaspeți. La nivelul doi întâlnim dormitorul, baia principală, dressingul și alte spații de depozitare.

Livingul te întâmpină cu un design fresh și tineresc. Pentru decorarea zonei de living s-au utilizat piese de mobilier de impact, de la canapea, până la consola TV, completate de elemente decorative unice. Parchetul folosit pentru acest living, dar și în dormitor, este Rillingtone Dark Oak de la Egger.

Bucătăria este amenajată în culori închise precum negru și gri carbon, contrastând astfel cu cromatica mai luminoasă a livingului. Eleganța bucătăriei este subliniată de faianța Buonarotti Dark Grey de la Kerama Marazzi, montată în spatele blatului.

Baia de oaspeți este concepută în culori deschise, pentru a crea ideea de spațiu. Gresia este de la Kerama Marazzi, Monte Tiberio mat, iar pe pereți s-a folosit tot gresie din aceeași gamă Monte Tiberio, însă cu finisaj lucios. Toate obiectele sanitare sunt de la Dalet, brandul nostru propriu.

Urcăm la nivelul doi, unde ne întâmpină baia principală și dormitorul. Baia a fost amenajată după conceptul de SPA, cu texturi lemnoase și detalii precum lumânări și sare de baie, ce duc cu gândul la relaxare totală. Spre deosebire de baia de la parter, aici s-a folosit pentru pereți gresie închisă la culoare, tot de la Kerama Marazzi, modelul Rialto Grey. Pentru pardoseală, dar și pentru panourile căzii, s-a optat pentru o gresie cu aspect de lemn de la Kerama Marazzi, Salvetti Beige Dark.

Obiectele sanitare linii geometrice accentuate, cu unghiuri bine definite. WC-ul freestanding de la Dalet este în tendințe, la fel și lavoarul montat pe blatul mobilierului. Oglinda cu bandă LED subliniază stilul contemporan și de actualitate al băii. Cada este clasică, potrivită dimensiunii spațiului disponibil din baie.  Pentru dormitor s-a ales un design foarte simplu, în tonuri calde de crem, bej și inserții subtile aurii. Spațiul nu este încărcat inutil, formând astfel un ambient calm și echilibrat.

Sperăm că ți-a plăcut proiectul și te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru a fi la curent cu cele mai noi proiecte realizate de arhitecți și designeri români.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.