VIDEO – Brandul italian Agape in showroom-ul principal Delta Studio

Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape, prezinta ambientul de baie realizat in showroom-ul nostru principal din Bucuresti cu obiecte sanitare exclusiviste de la brandul italian Agape și tapet Wall&Decò.

Istoria Agape a inceput in 1973 si se bazeaza pe mai bine de 40 de ani de evolutie in design, arhitectura si lifestyle. Agape a fost fondata de doi frati, ambii arhitecti, si a fost prima companie ce a creat o oferta completa pentru zona de baie. Conceptul de baie a fost schimbat de la un spatiu exclusiv functional al casei la o parte fundamentala a locuirii contemporane.

Standul Agape la Salone del Mobile Milano 2019, realizat în parteneriat cu Wall&Decò.

Compania Agape produce o gama completa de produse, de la cazi de baie la baterii, mobilier, obiecte sanitare si accesorii, acoperind complet nevoile oricarui stil de amenajare. In ceea ce priveste produsele din showroomul principal Delta Studio, s-a realizat o selectie a celor mai reprezentative branduri din colectiile Agape, prezentate alaturi de tapet Wall&Decò, la fel ca in standul de anul acesta de la Salone del Mobile Milano.

Cada de baie Vieques are un design semnat de Patricia Urquiola si este expusa impreuna cu accesorii si baterii semnate de Gwenael Nicolas si obiecte sanitare din colectia Pear, si ele semnate de faimoasa Patricia Urquiola.

Cada de baie Vieques are un design semnat de Patricia Urquiola

Suntem extrem de entuziasmati de noua noastra colaborare cu brandul high-end Agape si va invitam sa admirati perfectiunea produselor expuse in showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, Bucuresti.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *