VIDEO – Brandul italian Agape în showroom-ul principal Delta Studio

Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape, prezintă ambientul de baie realizat în showroom-ul nostru principal din București cu obiecte sanitare exclusiviste de la brandul italian Agape și tapet Wall&Decò.

 

Istoria Agape a prins contur în 1973, bazându-se pe mai bine de 40 de ani de evoluție în design, arhitectură și lifestyle. Agape a fost fondată de către doi frați, ambii arhitecți, și a fost prima companie ce a creat o ofertă completă pentru zona de baie. Conceptul de baie a fost schimbat de la un spațiu exclusiv funcțional al casei la o parte fundamentală a locuirii contemporane.

 

Standul Agape la Salone del Mobile Milano 2019, realizat în parteneriat cu Wall&Decò.

Compania Agape produce o gamă completă de produse, de la căzi de baie la baterii, mobilier, obiecte sanitare și accesorii, acoperind complet nevoile oricărui stil de amenajare. În ceea ce privește produsele din showroomul principal Delta Studio, s-a realizat o selecție a celor mai reprezentative branduri din colecțiile Agape, prezentate alături de tapet Wall&Decò, la fel ca în standul de anul acesta de la Salone del Mobile Milano.

 

 

Cada de baie Vieques are un design semnat de Patricia Urquiola și este expusă alături de accesorii și baterii semnate de Gwenael Nicolas, dar și obiecte sanitare din colecția Pear, și ele semnate de faimoasa Patricia Urquiola.

 

Cadă de baie Vieques, ce are un design semnat de Patricia Urquiola

 

Suntem extrem de entuziasmați de noua noastră colaborare cu brandul high-end Agape și vă invităm să admirați perfecțiunea produselor expuse în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, București.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.