VIDEO – Gresie si Faianta in Tonuri Neutre – Keraben Grupo la Cersaie 2018

La targul Cersaie 2018, am vizitat si standul producatorului spaniol de gresie si faianta Keraben Grupo. Ne-a prezentat noile colectii de placi ceramice in nuante neutre Oksana Rodikova, Area Manager Keraben Grupo.

Dupa cum ne-a obisnuit, Keraben pune la dispozitie solutii ceramice inspirate de natura, in formate inovatoare si foarte variate. Nuantele neutre – griuri, bejuri, grejuri, sunt protagonistele colectiilor si se preteaza in proiecte dintr-o gama variata de stiluri. Prin folosirea nuantelor neutre ca fundal, se obtine un decor armonios, cald, pe fundalul caruia se pot plasa accente de culoare mai curajoase. Avantajul folosirii unei palete cromatice neutre intr-un decor este ca acestea nu se demodeaza niciodata, spre deosebire de culorile mai indraznete.

Ca in fiecare an, fiecare dintre brandurile grupului (Keraben, Metropol si Casainfinita) a avut propriul stand cu ambiente extrem de inspirate. Standul “Keraben Grupo RESORT” a fost creat in acord cu conceptul de „Slow Living”, ideea de a trai viata in armonie, fara a te lasa furat de goana de fiecare zi. Standul amplu, format din spatii interconectate, a expus cele mai noi colectii de gresie si faianta, potrivite in orice proiect, rezidential sau public.

CAMELOT este o noua colectie de faianta si gresie ce imita piatra naturala, dezvoltata de brandul Casa Infinita, cu profile decorative special create pentru aceasta serie. Este o colectie de placi ceramice care combina designul traditional cu cel contemporan. Aspectul de ciment si faianta decorativa texturata au un aspect usor rustic, plin de personalitate. Camelot se potriveste in diferite proiecte, putand crea decoruri unice – fiecare model are 17 imprimeuri diferite.

Camelot – Gresie Casa Infinita Keraben Grupo la Cersaie 2018

Colectia ARC este o alta noutate in materie de gresie, in formate de 75×75 cm, 37×75 cm si 60×60 cm. ARC este disponibila in doua finisaje – natural si lappato. Aspectul conferit de aceasta colectie este unul industrial – imprimeul are o variatie subtila de nuanta, cu forme iregulate pigmentate sau oxidate. Este extrem de potrivita intr-o amenajare de interior in stil industrial.

Arc – Gresie Keraben Grupo la Cersaie 2018

O alta noutate a brandului Metropol la Cersaie 2018 este ZEN – 30×90 cm, placi de gresie de baza si doua decoruri disponibile la metru patrat – Zen Concept si Zen Art. Zen este o colectie de gresie foarte versatila, care se integreaza practic in orice tip de decor. Disponibila in tonuri discrete, neutre, Zen propune placi ceramice pline de eleganta si stil. Este o gresie potrivita in spatii contemporane, functionale, iar pe fundal sobru creat de aceste placi se pot dispune accente date de opere de arta sau obiecte extravagante de mobilier. Placile pot fi dispuse pe orizontala sau verticala.

Zen- Gresie Keraben Grupo la Cersaie 2018

Colectia LOIRE, in format 40×120 cm, este o gresie care imita lemnul si are un luciu placut. Este inspirata de lemnul oriental, sculptat in moduri creative pentru a infrumuseta spatiile. Se potriveste intr-un decor creativ, impreuna cu gresie cu aspect de ciment sau marmura. Placa decorativa Loire Art se poate expune in doua moduri diferite – pe orizontala sau verticala. Montata pe suprafete mari, deoarece este pretaiata, nu se pot distinge rosturile, parand o suprafata uniforma.

Loire Art- Gresie Keraben Grupo la Cersaie 2018

Loire Art- Gresie Keraben Grupo la Cersaie 2018

Am revazut si seria INSPIRED, a brandului Metropol, in diferitele sale formate – 150×75 cm, 150×37 cm, si CONCEPT, cu o grafica si un luciu special. Fiind gresie portelanata, se poate utiliza si la exterior si in proiecte publice, pentru fatade ventilate, terase, centre comerciale.

Ambient Inspired din Showroom-ul Delta Studio Militari.

O noutate o reprezinta si colectia de gresie RUE DE PARIS, cu doua finisaje – natural si lappato. Aceasta colectie este inspirata de pietrele naturale si are un aspect de ciment cu efect oxidat. Frumusetea ei provine din jocul de ciment si metal, cu tonuri de inox si cupru corodat. Rezultatul este extrem de placut vizual – o combinatie de luminozitate si textura ce pot crea un decor neutru plin de personalitate.

Rue de Paris – Gresie Keraben Grupo la Cersaie 2018

Ne-a atras atentia si colectia CHIC de la Keraben – format de 30×90 cm, pasta alba, pe langa placile de baza existand si decorurile Art si Concept, modele ce pot fi expuse in diferite moduri. Putem folosi doar Art, ce infrumuseteaza orice decor, sau putem folosi placile Concept, pe orizontala.

CHIC este inspirata de stilul victorian, combinat cu functionalitatea – este o colectie sofisticata, exclusivista, dar foarte actuala. Inspirate de tapetul epocii victoriene si de tesaturile textile, imprimeurile acestei colectii sunt delicate si placute. Colectia este disponibila in 5 tonuri: alb, crem, gri, bleu si grej.

Noua colectie de gresie KALOS este si ea disponibila in doua finisaje – natural si lappato, cu un luciu placut, special. Alura sa bruta, de ciment nefinisat, se potriveste intr-un design de interior industrial sau contemporan. Duritatea cimentului poate fi temperata prin folosirea unei lumini calde, care sa imblanzeasca notele de gri. Colectia KALOS are si un mozaic ce poate deveni decor.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.