VIDEO – Noi Colectii de Gresie si Faianta Keraben Grupo la Cersaie 2017

Producatorul spaniol Keraben Grupo a prezentat la Cersaie 2017 (25-29 septembrie, Bologna) noile sale colectii de gresie si faianta. Ne-au atras atentia noile modele create pentru decoruri in stil minimalist si industrial de la brandurile Keraben, Metropol si CasaInfinita.

Intre lansari se remarca noul format de placi ceramice de 40×120 cm, care se regaseste in colectiile cu design contemporan Groove, Marbleous, Essential si Shape.

Grupul Keraben a prezentat si patru noi finisaje dezvoltate – Antislip Shoeless Technology, placi ceramice portelanate rezistente la alunecare, Acabado Honed, un finisaj matasos unic in domeniu, Acabado Soft, placi ceramice cu aspect placut si o suprafata texturata, Acabado Silk, un finisaj extrem de placut la atingere, dezvoltat cu noi glazuri.

Placile ceramice din noile colectii au o alura moderna, fiind inspirate de tendintele urbane contemporane. Keraben Grupo ofera diferite modele de gresie si faianta pentru noul sezon, in diverse texturi, formate si nuante. Formatele supradimensionate rectificate, cu modele in relief, se inscriu in noile tendinte in design interior.

Noi colectii de gresie si faianta Keraben

GROOVE – numele sau se inspira dintr-un stil de jazz cu un ritm controlat, ce atrage ascultatorul. Placile Groove de la Keraben se inspira din aspectul de ciment. Ne-au placut modelele de faianta decorativa, ce contribuie la atmosfera placuta a spatiului.

Placi ceramice Groove Concept Art Sand, 40×120 cm

ELVEN este o colectie inspirata de metal, ce propune diferite formate, in 5 culori cu finisaj lappato, natural. Este o colectie ce se preteaza pentru proiecte la scara mare.

Placi ceramice Elven – Concept Oxido, 150×37 cm

Cine a spus ca faianta monocroma este plictisitoare? Designerii Keraben ne propun 6 moduri diferite de a pune in valoare un decor alb. Disponibila intr-o singura nuanta de alb, colectia de placi ceramice ESSENTIAL se remarca prin diferitele texturi ce pot fi combinate intre ele.

Faianta alba Essential – Linen White Tartan White, 30×60 cm si gresie Savia Century de 18,5×75 cm

Noi colectii de gresie si faianta Metropol

MARBLEOUS capteaza esenta marmurei intr-un design cu look contemporan. Imprimeul cu venaturi infuzeaza spatiile de frumusete si personalitate.

Placi ceramice Marbleous Silk White 40×120 cm si gresie Woodtime Sunset 150×24,8 cm

Frumusetea colectiei MARK sta in usurinta cu care se adapteaza la diverse stiluri de decorare. Placile se inspira din studierea aliajului de metal si se preteaza in proiecte in stil industrial.

Placi ceramice Mark – Blanco Concept si Blanco Grafito de 25×70 cm, Track Grafito de 60×60 cm

SHAPE, o colectie cu aluzii industriale discrete, inspirata de ciment si de gustul pentru decorurile urbane. Contine faianta, gresie si faianta decorativa 3D.

Placi ceramice Shape Beige, Concept Beige de 40×120 cm si gresie Beige 75×75 cm

Noi colectii de gresie si faianta CasaInfinita

UNIKA – gresie si faianta moderna, in nuante reci si calde, ce reflecta pietrele naturale. S-a acordat o atentie sporita texturilor, create sa emane eleganta.

Faianta Unika Cream Sand, Concept Sand de 25×70 cm si gresie Sand de 60×60 cm

LEEDS este o colectie de placi ceramice ce mizeaza pe culori, texturi si reliefuri pentru a transforma spatiile in care sunt folosite. Se inspira din stilul industrial.

Placi ceramice Leeds Blanco Concept de 30×90 cm, gresie Oxido de 60×60 cm

Colectia TIME se bazeaza pe designul industrial si se potriveste in ambiente in stil minimalist.

Gresie Time Grafito de 75×75 cm

Placile ceramice Keraben Grupo sunt disponibile prin Delta Studio. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.