VIDEO – Noi Colectii Keope la Cersaie 2018

by • October 15, 2018 • Amenajare baie, Noutati|TrenduriComments (0)461

In vizita noastra la Cersaie 2018, nu puteam sa nu ne oprim la standul producatorului italian de gresie si faianta Keope. Francesco Aguzzoli, Export Manager pentru Romania, ne-a prezentat noile tendinte si colectii Keope din acest an.

Am inceput cu IKON, o colectie de gresie ce imita betonul, cu un aer foarte minimalist. Placile au 6 mm grosime si sunt disponibile si in format supradimensionat – 120×278 cm. Asadar, in sfarsit Keope intra pe piata placilor cu format mare.

Marmura este una dintre tendintele majore depistate de noi la targul Cersaie 2018. In acest an, Ceramiche Keope au introdus si mai multe placi cu aspect de marmura, prin colectia ECLECTIC.

Si aceasta colectie are 6 mm grosime si aceeasi dimensiune – 120×278 cm. Este disponibila in patru nuante, doua cu alb – Oniric White si Mystic White si alte doua – Persian Grey si Pinstripe Dark. Acestea doua au un finisaj special, matasos, intre efectul lappato (lucios) si cel natural.

Colectia ATELIER este un proiect extrem de special – beneficiarul poate decide ce imprimeu sa aiba fiecare placa de gresie.

In materie de gresie tip parchet, ne-a placut colectia BEAT –un lemn cu efect vintage, cu o alura moderna. Formatul este cel clasic, de 20×120 cm, si este solutia ideala de a aduce lemnul in baie sau alte zone.

O parte foarte importanta a brandului Keope sunt placile de gresie pentru exterior K2, cu grosime de 2 cm. Eforturile de cercetare ale companiei se reflecta in placile de 120×240 cm si 2 cm grosime. Este o realizare impresionanta – o gresie cu aceleasi proprietati ca piatra naturala.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *