VIDEO – Tendinte Amenajari Baie la Salone del Mobile Milano 2018

Ca in fiecare an, o echipa Delta Studio a participat la Salone del mobile Milano si a selectat cele mai interesante noutati lansate de producatorii de top, pentru a vi le oferi ca sursa de inspiratie in proiectele de amenajare.

Hansgrohe si AXOR si-au prezentat seriile de produse inovatoare, de la pare si sisteme de dus la baterii pentru baie si bucatarie.

Sistemul de dus avangardist ShowerHeaven ofera o experienta wellness in dus, avand integrate diferite tipuri de jet: PowderRain, soft Rain si un mono-jet relaxant.

Fondata in 1992 de Umberto Gessi, compania italiana este renumita pentru proiectarea de produse inovatoare.

Intre lansarile de anul acesta s-a numarat INCISO, o noua colectie cu design semnat de David Rockwell, din New York.

Victoria + Albert este brandul britanic renumit pentru crearea de cazi si lavoare freestanding. Colectiile sunt realizate 100% din QUARRYCAST®, un amestec de calcar din roci vulcanice si rasini de inalta performanta.

Britanicii au lansat o noua colectie de lavoare, semnate de Meneghello Paolelli Associati.

VitrA imbina designul contemporan si tehnologia avansata cu traditia milenara a ceramicii din Anatolia. Noile colectii sunt create in stilul minimalist si functional cu care ne-a obisnuit brandul.

Brandul italian Mobiltesino imbina traditia italiana cu tehnologiile moderne.

De la cazi la lavoare, vase de WC si baterii, Ideal Standard se impune prin calitatea si designul produselor sale.

Fir Italia reprezinta in industria bateriilor un nume plin de istorie, sinonim cu designul si calitatea. La Salone del Mobile 2018, au prezentat cea mai noua colectie de baterii cu design ultraminimalist –  Green Total Look.

In materie de dusuri, ne-a atras atentia noutatea lansata de Relax  – folosirea sticlei curbe si accesoriile ce formeaza o cabina multifunctionala.

Noile lansari sunt ideale in amenajari de baie moderne si contemporane. Abonati-va la canalul nostru de Youtube – urmeaza videoclipul cu tendintele in amenajarea bucatariilor la Salone del Mobile Milano 2018: Poliform, Gamadecor, Aster Cucine, Franke, Smeg.

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.