heart
baskey
BOSTON BRICK NORTH EAST 25X6.5 BOSTON BRICK NORTH EAST 25X6.5
BOSTON BRICK NORTH EAST 25X6.5 BOSTON BRICK NORTH EAST 25X6.5
recomended_product
-28%
Gresie

BOSTON BRICK NORTH EAST 25X6.5

Cod: GP40963 / Brand: NATUCER / Colectie: OUTLET GRESIE SI FAIANTA
Acest produs nu mai face parte din oferta Delta Studio
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
achiti numai dupa<br/>confirmarea comenzii online
achiti numai dupa
confirmarea comenzii online
livrare gratuita<br/>direct la tine acasa
livrare gratuita
direct la tine acasa
descriere si caracteristici
Imaginile sunt exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul dispozitivului de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele.
Cod:
GP40963
Latime (mm) :
65
Lungime (mm) :
250
Grosime (mm) :
10
Greutate (kg) :
18.2
Material :
PORTELANATA
Finisaj :
MAT
Rectificat :
NU
Culoare :
MARON
Utilizare :
EXTERIOR
Alunecare :
R9
Aspect :
PATCHWORK
Brand :
NATUCER
Colectie :
OUTLET GRESIE SI FAIANTA
REZISTENTA TRAFIC (PEI) :
MEDIU (PEI 4)
Format (cm) :
25x7
brand-image

A fost înființată la finalul anilor 1990, coincizând cu revoluția tehnologică spaniolă și cu producția plăcilor ceramice presate la foc rapid. În momentul fondării sale, această tehnologie a fost contestată, fiind pusă la îndoială capacitatea sa de înlocui procedeul de ardere de 24 de ore, folosit în acea perioadă. Nu a fost ușor pentru Natucer, neînregistrându-se un precedent în Spania, dar grație ITC ( Institutul Tehnologiei Ceramicii ) am atins pragul de producție de 1400 metrii pătrați de produse neglazurate.

 

Următorul pas a constat în a investi în cercetare și dezvoltare, creând în interiorul companiei propriul laborator de dezvoltare în anul 1992. Datorită laboratorului mai sus menționat, au luat naștere noi formule de lut care au permis scăderea procesului de ardere, conducând la creșterea producției la 3000 de metrii pătrați. În 1996 ne-am extins echipa și capacitatea de producție și am creat primele plăci ceramice glazurate, de exterior.

În 1997 am început producția plăcilor ceramice extrudate de perete și în același timp, ca un rezultat al dedicării pentru cercetare și dezvoltare, am lansat primele plăci ceramice extrudate, lucioase de pe piață.

 

Câțiva ani mai târziu Natucer a introdus manufacturarea sistemului care permite ca părțile extrudate să fie decorate prin serigrafie. Acest lucru ne-a permis să ne poziționăm în segmentul avant-gardist al pieței de ceramică.Produsele au fost prezentate pentru prima dată în cadrul CEVISAMA 2000. Pe parcursul anului 2000, continuând cu noutățile tehnologice, am dezvoltat un tip nou de plăci ceramice, numite FilterFloor, care previne problemele cauzate de blocarea apei, facilitând scurgerea naturală a acesteia.

Atât plăcile ceramice extrudate de interior, cât și cele de exterior, au fost dezvoltate în anul 2007. În anii 2010 și 2011, provocarea pentru Natucer a constat în introducerea ceramicii printate digital în sistemul său de producție. Anul 2015 a adus pentru Natucer premiul Alfa de Oro, în cadrul CEVISAMA, pentru dezvoltarea a numeroase piese ceramice integrate în arii urbane și proiecte customizate.

cu ce poti combina acest produs
VIZUALIZARE RAPIDA
Adauga in cos
MAPEI ADEZIV KERAFLEX MAXI C2TE S1
cod: A6768
90,85 lei / sac
VIZUALIZARE RAPIDA
Adauga in cos
MAPEI HIDROIZOLATIE MAPEGUM WPS (10KG)
cod: A6629
222,71 lei / gal
VIZUALIZARE RAPIDA
Adauga in cos
ADEZIV BAUMACOL FLEX UNI
cod: AC388
36,33 lei / sac
review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.
back-to-top