()
()
Laufen este brandul premium al Grupului Roca, specializat în creația și producția de obiecte sanitare.

Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani, Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri. Rezultatul? Serii unice de produse, remarcabile ca design și extrem de practice în același timp.

În România, produsele Laufen sunt distribuite în exclusivitate de către Delta Studio.

Vino să vezi produsele LAUFEN în showroom-urile DELTA STUDIO!
De ce să alegi LAUFEN?
Design exclusivist
colecții semnate de
nume celebre în domeniu
Tehnologie Saphirkeramik
permite margini subțiri și linii fine,
cu o rezistență crescută
Calitate Elvețiană
Brand de prestigiu și inovator,
cu o istorie de peste 125 ani
Soluții complete pentru amenajarea băii
Gama variată de obiecte sanitare
și mobilier baie

Designeri de renume

Patricia Urquiola
Colecția SONAR
Proiectele ei s-au remarcat la nenumărate târguri internaţionale cu prestigiu. Colecția de obiecte sanitare Sonar semnată de Patricia Urquiola duce tehnologia SaphirKeramik la următorul nivel, propunând soluții complet originale pentru designul băii.
Descrisă ca îndrăzneață și inovatoare, seria designerului spaniol subliniază aspectul tridimensional al materialului și pune în evidență liniile sale zvelte.

Toan Nguyen
Colecția INO
Designerul francez Toan Nguyen reinterpretează în colecția Ino formele clasice ale obiectelor sanitare. Seria explorează posibilitățile creative ale materialului SaphirKeramik, în obiecte cu forme minimaliste și linii simple.
Colecția Ino semnată de designerul Toan Nguyen se regăsește expusă în Showroom-ul principal Delta Studio, din București.

Stefano Giovannoni
Colecția ILBAGNOALESSI
ILBAGNOALESSI One, colecția semnată de designerul Stefano Giovannoni cuprinde produse destinate băii cu design remarcabil: se caracterizează printr-o formă atemporală, imaginație strălucitoare și un strop de excentricitate.

Colecția a introdus pe piață unul dintre cele mai remarcabile modele de baie din ultimii ani, motiv pentru care în 2011 colecția a fost premiată cu premiul Good Design.

Ludovica & Roberto Palomba
Colecția KARTELL
Cei doi arhitecţi și-au construit un nume prin designul neconvenţional de băi, bucătării și living-uri. Conceptul lor îmbină o abordare intuitivă a arhitecturii, lifestyle-ului și obiectelor industriale. Designul iconic al brandului italian Kartell întâlnește calitatea premium Laufen, într-o serie dezvoltată pe durata a trei ani și întâmpinată cu mult entuziasm.

Rigiditatea ceramicii este temperată de luminozitatea inserțiilor de plastic propuse de designerii Ludovica+Roberto Palomba.

Marcel Wanders
Colecția THE NEW CLASSIC
Seria New Classic este concepută de designerul belgian Marcel Wanders pentru a îmbina pragmatismul formelor cu stilul contemporan. Materialul inovator SaphirKeramik, distins de-a lungul anilor cu numeroase premii de design, transformă fiecare piesă într-o demonstrație a celor mai avansate metode de fabricație.
Vino să vezi produsele LAUFEN în showroom-urile DELTA STUDIO!