heart
baskey

CARELLI RECTIFIED DECORATIVE ELEMENTS 30X2,5

EXPUS IN SHOWROOM
PRODUS RECOMANDAT
Brand: KERAMA MARAZZI / Colectie: CARELLI / Cod: EC42437 / CF: SPA042R
Pret / buc: 26,55 lei
Stoc disponibil: 234 buc
Nr. bucati
Total: 26,55lei
PRODUSE ASOCIATE
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
achiti numai dupa<br/>confirmarea comenzii online
achiti numai dupa
confirmarea comenzii online
livrare gratuita<br/>direct la tine acasa
livrare gratuita
direct la tine acasa
descriere si caracteristici
Cod:
EC42437

Latime (mm):
25

Lungime (mm):
300

Grosime (mm):
19

Greutate (kg):
2

Material:
PASTA ALBA

Finisaj:
LUCIOS

Culoare:
CREM

Forma:
BRAU

Utilizare:
INTERIOR PERETE

Aspect:
PIATRA

Rectificat:
DA

Brand:
KERAMA MARAZZI

Colectie:
CARELLI

Cod furnizor:
SPA042R

brand-image
  1. Fondat în 1935 în Sassuolo – Italia, Marazzi Group este cel mai cunoscut producător de plăci ceramice la nivel mondial, având fabricile în Italia, Spania și Rusia, fiind deținut în prezent de Mohawk Industries Inc. USA – cel mai mare producător mondial de pardoseli, cu o cifră anuală de peste 10 miliarde USD.

 

  1. Cele două fabrici din Rusia, integrate în cadrul Marazzi Group în 2005, reunite sub brandul Kerama Marazzi, au beneficiat în ultimii ani de investiții masive din partea investitorului american, deținând în prezent inclusiv două linii continue, de la Sacmi, cu ajutorul cărora produc plăci ceramice de până la 1.6 m. pe 3.2 m. cu cea mai modernă tehnologie din grup. În același timp, portofoliul de produse a fost adaptat celor mai moderne tendințe în design.

 

  1. Prețurile surprinzător de accesibile ale produselor Kerama Marazzi sunt justificate, pe lângă productivitatea echipamentelor moderne, de costul redus al materiei prime (cea mai bună argilă din lume, pe care o folosesc toți marii producători europeni de vârf, provine dintr-o regiune aflată la granița dintre Ucraina și Rusia) și al energiei (20 – 25%) din costul de producție îl reprezintă consumul de gaz pentru coacerea plăcilor în cuptoare).

 

  1. Shop in shop-ul Kerama Marazzi Răzoare și rețeaua de studiouri Delta Studio se adresează în special arhitecților, oferindu-le posibilitatea de a pune în operă soluții conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie, până acum prohibitive pentru piața din România.
review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.